Новини Турагенции

ТЕЗ тур пусна last minute оферта от само 193 евро за Египет

   
ТЕЗ тур пусна last minute оферта от само 193 евро за Египет

Туристическият бранш вече се подготвя за зимен сезон, но в Египет лятото все още не е свършило. Може да уловите последните слънчеви лъчи до края на октомври и да се насладите на морска почивка в Хургада - един от най-живописните и спокойни курорти в Египет.

Туроператорът „Тез тур“ пусна LAST MINUTE оферта за Хургада, съобщиха от компанията  за TravelNews. Той предлага своя 8-дневен пакет от 23 до 30 октомври 2021. Екскурзията е на цена от само 193 евро на човек и включва директен чартър от София до Хургада с авиокомпания Bulgaria Air и настаняване в тризвездния All Inclusive хотел ROMA HOST WAY AQUA PARK. Хотелът се намира на втора линия от плажа и разполага със собствена ивица. Гостите на ROMA HOST WAY AQUA PARK могат да ползват безплатно чадъри, шезлонги, матраци и хавлии. Самият хотел също предлага много развлечения и туристите могат да останат и на някой от басейните му. Също така разполага с тенис на маса, билярд и дартс. Ежедневно се организират спортни дейности като плажен волейбол, аеробика и водна гимнастика.  

Цените по чартърните програми включват и 20 кг. чекиран багаж и една бройка ръчен багаж с тегло до 7 кг, пътнически и летищни такси, 6 нощувки на съответния пансион в избрания хотел в района на Хургада, 1 нощувка в Кайро с включена закуска и вечеря в хотел HILTON PYRAMIDS GOLF 5* или подобен, трансфери летище - хотел - летище и трансфер с автобус Хургада - Кайро. По време на целия престой туристите ще бъдат придружени от представител на туроператора с български език. За максимална сигурност туристите ще получат и медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19 и застраховка "Отмяна на пътуване" с лимит 1000 лева /с включен покрит риск за COVID-19 при положителен PCR тест/.

За любителите на по-луксозните почивки TEZ Tour предлага и по-високо качество хотели. Сред най-популярните места за настаняване в Хургада в портфолиото им са 4-звечдните хотели  ALBATROS BEACH CLUB ABU SOMA и ALBATROS AQUA BLU RESORT HRG. Офертите за тези места започват от  338 евро на човек. 

Курортът е основният туристически център на брега на Червено море и приветства посетителите си с целогодишно ярко слънце и безкрайни плажове на фона на пустинни планини.  Това го прави идеалното място за почивка, на която гостите могат да се насладят на спокойствие и забавления. 

 

Йоана Шомова

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати