Събития

Партия на зелените е за чиста природа

   
Партия на зелените е за чиста природа

Съдържание от Партия на ЗЕЛЕНИТЕ

"Партия на зелените" призова хората да гласуват за чиста природа и чиста България. Те изразиха тази позиция в писмо до медиите:

„Скъпи приятели, загрижени за невероятната българска природа. В навечерието на парламентарните избори, ние от „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ”, Ви призоваваме да гласувате за нас с  № 35 на машината.

Ние в Партия на „ЗЕЛЕНИТЕ”, също като вас, милеем за уникалните природни богатства на прекрасната ни България. Също като вас ни боли, когато виждаме как тези богатства са унищожавани всеки ден. Боли ни, когато природата става заложник на партийни интереси и съмнителни бизнес начинания.

За нас опазването на природата е призвание и житейска мисия, която изпълняваме точно две десетилетия и ще продължаваме – никога няма де откажем. Защото ние сме единствената истинска и автентична зелена българска партия.

Гласувайте с №35 за „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ”, защото нашите идеи за коренна промяна са същите като вашите. Нашето присъствие в Народното събрание ще сложи началото на промяната, за да могат екологичните движения и зелено мислещите граждани да получат своето истинско политическо представителство.

Подкрепете „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ” с №35 на машината, за да оставим прекрасната българска природа и за следващите поколения!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати