Новини Събития

Киноцентър Бояна прави коледен Рим

   
Киноцентър Бояна прави коледен Рим

Готови ли сте за най-магичните дни в годината? За Коледа като никоя друга досега? За двуседмичен базар сред филмовите декори на киноцентър Бояна? На 11 декември 2021 г. Рим идва в полите на Витоша на мащабно пиршество за малки и големи. Древният град ще е изпълнен с коледен дух и светски живот, съдържание и атракциони. По улиците му ще греят празнични светлини и вино, а по пиаците му ще има пица и храна в изобилие, идваща от най-добрите софийски ресторанти. Сред декорите на Рим ще има ледена пързалка, цирк в Колизеум, истински карусел, Инстаграм въртележка, голяма сцена за звездни музиканти и малки улични артисти.
В декорите ще обособим различни топли помещения с ежедневна програма, работилници за малки и големи, приказни стаи за децата, Дядо Коледа с подаръци, кът за снимки, куклен театър, кино прожекции и 3D арт инсталации.

В КОЛЕДНАТА НОЩ

На връх светлия празник (25 декември), голямата сцена на римския площад ще събере някой от най-добрите родни изпълнители като Графа, Михаела Филева и РУШИ за феноменален концерт, който ще сложи края на цялата коледна приказка разказана в киноцентър Бояна. Капацитетът на събитието ще е лимитиран до 2000 човека.

БИЛЕТИ:

Цели 14 дни София ще е Рим и празничният дух ще е безкраен. Дневният брой посетители ще е ограничен, заради противоепидемичните мерки, но работното време ще е от 12 на обяд до 22 вечерта, така че надяваме се билети ще има за всички от сърце.
На 11 декември ще отворим врати в 18.00 часа, а на 24 декември ще ги затворим отново в същия час (18.00 часа).
Билети може да закупи всеки само онлайн от платформата на epay.bg като капацитетът им е силно ограничен на дневна база. Деца до 5 години (включително) влизат на събитието и използват атракционите безплатно (но задължително с придружител!).
Събитието ще се провежда съгласно действащите в момента противоепидемични мерки, изискващи "зелен сертификат".
 
Димо Христов


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати