Хотели

СПА Хотел Рич във Велинград е най-добрият петзвезден бутиков СПА хотел на 2021 г.

   
СПА Хотел Рич във Велинград е най-добрият петзвезден бутиков СПА хотел на 2021 г.

Спа Хотел Рич е луксозен петзвезден хотел, изключително удобен за романтични и семейни почивки, за кратък отдих в края на седмицата или за по-дълга ваканция в СПА столицата на Балканите – Велинград.

СПА Хотел Рич е перфектният избор. Една завършена комбинация от грижа за тялото и душата сред вълшебството на природата и изискан лукс. Хотелът е разположен в най – големия градски парк на Велинград сред вековни борови дървета и в непосредствена близост до центъра на града. СПА хотел Рич предлага перфектната комбинация от грижа за тялото и душата в луксозна обстановка и същевременно близо до красотата на природата. В непосредствена близост до хотела се намират четири от най-големите минерални извори във Велинград.

СПА Хотел Рич е синоним на красота, класика и стил. Ние Ви гарантираме незабравими и приятни моменти сред лукс и комфорт. Всичко тук ще надмине Вашите очаквания. Единственият допълнителен лукс, който ще пожелаете при нас, е да имате повече време.

СПА Хотел Рич разполага със 7 Двойни Стандартни Стаи, 30 Двойни Луксозни Стаи, 6 стаи Делукс и 6 Луксозни Апартамента. Спа Хотел Рич е бутиков хотел и е безспорен лидер в спа и уелнес  туризма. През 2005 г. печели приз от БХРА за четири звезден спа хотел N:1 на България . А през 2006 г. Рич става N:1 в класацията на списание ,,Туризъм и отдих’’.

Ще бъдете очаровани още при посрещането. За нас всеки гост е скъп и важен!  Посрещаме Ви с внимание дори и в малките детайли, които са нашите традиции, наследството на нашата култура и българското гостоприемство.За СПА Хотел Рич имат значение звездите! Но по-важни са звездите, които греят в очите на нашите гости!



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати