Хотели

Парк и СПА Хотел Марково e най-добрият четиризвезден спа хотел за семейна почивка за 2021 г.

   
Парк и СПА Хотел Марково e най-добрият четиризвезден спа хотел за семейна почивка за 2021 г.

Парк и СПА Хотел Марково е четиризвезден хотел, разположен на 2 км от град Пловдив в подножието на Родопа планина. Комплексът разполага със 110 помещения, конферентни зали и собствен СПА център с външен и два вътрешни басейна.

Ресторант „Бел Вю“ смайва всеки гост с невероятната панорамна гледка към град Пловдив и ястия от интернационалната кухня, приготвени с подбрани висококачествени продукти. В зала „Bella Donna / Бела Дона“ се провеждат най-запомнящите се сватбени тържества и фирмени партита, а в зала „Piccolino / Пиколино“ – най-веселите детски рождени дни. Парк и СПА Хотел Марково осигурява на своите гости целодневен детски кът с аниматори, зала за игри, два тенис корта и мини голф.


Ръководството на Парк и СПА Хотел Марково инвестира в надграждане на своята материална база -през 2019 комплексът изгради нов детски парк с въжена площадка – „Въжеландия“, футболно игрище, алеи за велосипеди, както и ротонда за сватбени ритуали, която за момента е единствената в града.

Инвестициите за изброените съоръжения са в размер на 3 млн. лева. През март 2020 г стартира и разширението на СПА центъра с още два вътрешни басейна с детски атракциони за най-малките гости, както и изграждане на второ футболно игрище с естествена трева.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати