Хотели

Семеен хотел Панорама в Златоград е най-добрият семеен хотел за 2021 г.

   
Семеен хотел Панорама в Златоград е най-добрият семеен хотел за 2021 г.

Семеен хотел Панорама се намира в уникална екологично чиста и живописна местност над Златоград. Съчетание на модерен дизайн, топли цветове и естетика носи на гостите му усещане за домашен уют.

Комплексът е изграден от две основни и няколко обслужващи сгради. Първата основна сграда е само хотелска част, което гарантира тишината и спокойствието през целия ден. Елегантните 22 стаи и 4 апартамента  са оборудвани и обзаведени с локално парно отопление, климатик, телефон, телевизор,минибар, Wi-Fi интернет, цифрова телевизия и собствена баня. Във втората сграда са поместени спа център, закрит басейн, фитнес зала, ресторант с 90 места и две панорамни тераси със 100 места. Ресторантът е популярен с богатия избор от местни специалитети, приготвени от екологично чисти продукти от региона

Залата за конференции и презентации е в самостоятелна сграда, което я прави удобна за ползване по всяко време, без значение какви мероприятия има в другите части на комплекса.

Летният плаж разполага със 150 шезлонга, коктейл бар и барбекю. Водата в басейна се подгрява което го прави подходящ за ползване и през пролетно-есенния сезон. Спортната площадка е пригодена за тенис на корт, волейбол, баскетбол и футбол.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати