Събития

Курортен комплекс Мальовица обяви цените за новия ски сезон

   
Курортен комплекс Мальовица обяви цените за новия ски сезон

На 18 декември с обещание за много забавления сред снега, безплатни писти и празнична програма ще започне ски сезонът в курортен комплекс Мальовица, който от няколко години търпи бурно развитие и е с напълно променен облик.

От курорта обявиха официално цените на ски картите за новия сезон, като освен безплатните писти през целия ден на 18 декември, от Мальовица са приготвили още една изненада за запалените по зимните спортове.

В периода 19.12.2021 – 26.12.2021 ще действат промоционални цени на всички видове лифт карти.

„Промоционалните цени на всички лифт карти са нашият коледен подарък за гостите на курортен комплекс Мальовица! Считам, че и фактът, че цените на практикуването на зимни спортове на Мальовица са на половина в сравнение с другите ски курорти пък са още един подарък от нас за всички гости!“ каза Янко Аврамов.

Запазват се всички видове лифт карти, които са предлагани и през миналия сезон – Сутрешна карта, следобедна карта, карти от 1 до 7 дни, 6 непоследователни дни, нощно каране. Предлагат се и два варианта на сезонни ски карти на преференциални цени.

„Със сезонната ски карта ще получите над 130 дни свободно практикуване на зимни спортове на 100% естествен сняг в неповторимия курорт Мальовица и то на стойност едва 15% от цената, която бихте платили за 130 дневни карти! Изберете сезонната ски карта за курортен комплекс Мальовица, и се насладете на любимите си зимни спортове през целия ски сезон!“ каза Янко Аврамов.

През последните месеци в курорта кипеше усилена работа и бяха вложени огромни инвестиции. От новия сезон гостите на курортен комплекс Мальовица могат да се възползват от още по-безопасни и добре осветени ски писти, благодарение на ноизовизграденото осветление на трите ски писти Улея, Стената и Ръждавица. От курорта обещават, че съвсем скоро ще монтират и Въртележка тип карусел, на която да се забавляват най-малките. Обособен е и специален учебен плац. За улеснение и удобство на гостите на курорта е изградена ски лента, която свързва Меча поляна с едноименния хотел Мальовица.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати