Новини Хотели

Wave resort е най-добрият и модерен хотелски комплекс в България

   
Wave resort е най-добрият и модерен хотелски комплекс в България

Съдържание от Wave Resort

Вие знаете точно какво искате за своето корпоративно или лично, но специално събитие. Имате високи очаквания, които не търпят компромиси. А ние знаем как да го направим - "Wave Resort Поморие" - мястото, където вие не мислите за нищо, защото за всичко вече е помислено.

Помислили сме и за петте неща, които не можете да си позволите да правите, докато сте в Wave Resort.

1. Да останете незабелязани

Идеята ви за корпоративно събитие може да се разгърне в неочаквани мащаби, то може да бъде по-стилно и по-ефективно с помощта на нашия екип и възможностите на комплекса, насочени специфично към корпоративния туризъм. Конферентният център на комплекса може да се приспособи към нуждите на събитие от всякакъв калибър, с от 15 до над 450 участници. Четирите ни зали, удобно наименувани спрямо капацитета си, могат да се превъплътят както в презентационен център, така и в коктейлно пространство, изложбена зала или концепция за кръгла маса, за да посрещнат нуждите и целите на вашия бизнес. Вярваме, че заедно ще превърнем вашата идея в истинско събитие - конференция, фирмена или продуктова презентация, бизнес среща, изложение, обучение, тиймбилдинг активности, дори концерт на открито. Всяко предизвикателство е още един повод за нас да достигнем ново ниво на професионализъм.

Пет неща, които не можете да правите в Wave Resort

2. Да се напрягате

Една крачка ви дели от пълен релакс в уникалния по рода си W-SPA - не просто център, а вселена от персонализирани релаксиращи програми за цялостно преживяване. Екипът ни от професионалисти предоставя неизчерпаем избор от балансирани уелнес и медикъл програми и авторски СПА ритуали, а още и вътрешен басейн, финландска и билкова сауна, хималайска солна стая, солен терапевтичен басейн, кнайп пътека, расул и още много за вашето здраве и красота. В Wave Resort ви предлагаме уникалната лечебна сила на естествените компоненти чрез уелнес процедури, които комбинират силата на черноморска кал и луга с традиционни техники на приложение.

3. Да огладнеете

Елегантният преход към вечерта е гарантиран в безпрецедентния избор от заведения на Wave Resort. Бюфет ресторант "Сол и пипер" ще ви разглези с разнообразие от специалитети, достойни за най-претенциозното небце. Можете да изберете и един от три специални тематични а ла карт ресторанта, които предлагат уникалността на българска, средиземноморска или азиатска кухня. Ресторант "Лаванда" приготвя за своите гости ястия, вдъхновени от традиционната българска кухня, но във фюжън комбинации с изцяло нов поглед над познатите вкусове. Автентичната топлина на ресторант "Олива" ще ви отведе на средиземноморско пътешествие, което сплотява с топлината на вкусове и аромати от юг. Съвсем различна, нова вселена ще разкрие пред вас атмосферата на ресторант "Джинджър". В него ще забравите забързания западен свят и ще се потопите в необятния свят на екзотичната азиатска кухня.

Пет неща, които не можете да правите в Wave Resort

4. Да скучаете

Елегантна обстановка, в която да поставите изискан завършек на един продуктивен и релаксиращ ден с вашите партньори, приятели и съмишленици - това и много повече ще откриете в лоби бара на Wave Resort. Тук ще посрещнете спокойно финала на своя ден, с питие в ръка и все по-близко до новите идеи и вдъхновения, въвлечени в увлекателен разговор.

5. Да се чувствате обикновени

Wave Resort не е просто хотелски комплекс, той е израз на нашата философия да предлагаме пълноценно преживяване, в което няма място за компромис. Обслужване, атмосфера и рекреационни съоръжения, които поставят вас и вашите гости на първо място.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати