Транспорт

Air France ще лети до 4-та дестинация в Канада

   
Air France ще лети до 4-та дестинация в Канада

От 17 май Air France добавя Квебек към дестинациите си в Канада, вторият по големина пазар за дълги разстояния на авиокомпанията. До момента компанията изпълнява до 3 седмични полети до Монреал, Торонто и Ванкувър.

Полетите до Квебек, летище YQB /Жан Льосаж дьо Кебек/ ще се изпълняват от летище Шарл дьо Гол в Париж с Airbus A330-200, оборудвани с новите по-комфортни кабини, с капацитет от 224 места.

Разписанието на полетите подлежи на промяна в зависимост от ограниченията за пътуване. От компанията съветват клиентите да проверят преди полет ограниченията за пътуване и необходимите документи за страната, до която пътуват.

Кабините на Airbus A330-200, с които ще се изпълняват и полетите до новата канадска дестинация, наскоро бяха напълно преоборудвани и вече предлагат повече удобства, част от тях е и  Wi-Fi връзката по време на целия полет. Седалката в Business класата се превръща в удобно легло с дължина 2 метра, а в Premium Economy се накланя на 130° и е една от най-широките седалки на пазара. Удобството за пътниците в икономичната класа се гарантира от седалка с ергономична пяна и  накланяне на 118°. В допълнение, всички седалки са оборудвани с най-новото поколение развлекателна система, предлагаща над 1000 часа филми, телевизионни сериали и други програми на HD сензорни екрани и индивидуални USB гнезда.

Квебек е столицата на едноименната канадска провинция. Градът е разположен около устието на река Сейнт Лорънс. От 1985 г. Квебек е класифициран като обект от световното наследство на ЮНЕСКО с неговия исторически център - Старият Квебек. Градът е средище на множество фестивали и големи културни събития през цялата година. Изключителните природни паркове в региона и в източната част на провинцията очароват туристите със своята красота и природни забележителности.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати