Новини Събития

Министерството на туризма организира участие на изложението в Истанбул

   
Министерството на туризма организира участие на изложението в Истанбул

Изложението EMITT в Истанбул е в топ 5 на туристическите събития в световен мащаб. То ще се проведе за 25-и път през 2022 г. Тазгодишното издание ще се състои в периода 9-12 февруари в Истанбул, като се очаква дори да надскочи последното си представяне преди пандемията. През 2020 г. в изложението са взели участие близо 1000 изложители от 103 държави, а посетителите са били над 44 300. 

Събитието е ценно, тъй като представлява бизнес платформа и предлага много възможности както за местния туризъм, така и в глобален мащаб. В EMITT могат да бъдат открити информационни щандове на различни държави,  нови дестинации за ваканция, предложения за летен и зимен туризъм, екскурзии сред природата, хотели, туристически центрове, туроператори, агенции и много други.

Тази година специалистите ще обсъдят важни теми като “Как да направим индустрията по-природосъобразна”, “Изготвяне на програми на база очаквания” и “Как общините могат да използват инфлуенсъри като маркетинг инструмент в туризма”. 

Министерство на туризма, в качеството си на организатор и координатор на представянето на България на международното туристическо изложение, покани всички туристически организации да участват в събитието при интерес. България ще участва в EMITT с максимум 15 представители. Всеки от участниците ще разполага със собствено работно място в рамките на 108 кв. м информационен щанд, който е запазен за българските представили.

Представители и общини с едно работно място трябва да заплатят такса за участие в размер 871,90 лева без ДДС. Същата е таксата и за фирми, които ще участват в изложението само с рекламни материали, но без представител на място. В таксата се включват следните услуги: наемане на заявеното оборудване на българския щанд, монтаж и демонтаж на щанда, осветление по време на изложението, почистване, предоставяне на заплатеното място съгласно разпределение, изготвено от министерството, един бадж за представител на фирма – изложител, изписване на фирменото име на работното място и ползване на складово помещение. 

EMITT e чудесна възможност за българския туристически сектор, защото изложението представлява чудесна реклама и е идеално за създаването на дълготрайни партньорства.

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати