Новини Събития

Звездата Питър Андре замени Алпите с Боровец

   
Звездата Питър Андре замени Алпите с Боровец
  The Sun

Известният певец от 90-те Питър Андре се оказа в Боровец, след като хаосът с пандемията осуети плановете за почивка със семейството му във Франция, пише британският в. "Сън". Изпълнителят на хита от 90-те Mysterious Girl по план е трябвало да кара ски в Алпите, но се наложило скоростно да промени намеренията си. Както Новак Джокович не бе пуснат в Австралия за липсата на ваксина, така и Питър Андре е бил отказан от пътуване във Франция.

Едно от децата на изпълнителя си направило втора ваксина, но от поставянето на иглата трябва да са изтекли 14 дни, а почивката във Франция се оказала по-близо и тъй като там са безкомпромисни към ваксинационния план, на Андре бил предложен алтернативен вариант – ски ваканция в България, и то за значително по-малка сума. Така в крайна сметка семейството се оказва по думите му „в неочаквано невероятен курорт“. Цялото семейство било във възторг от Боровец и идеалните писти, на които се насладили.

„Беше фантастично“, не спира да хвали зимните ни красоти в социалните мрежи Андре. Семейството бе във възторг от пистите. Почивката била планирана покрай романтичния на запад празник 14-ти февруари. Идеята била за лукс, романтика и активна почивка. Д-р Емили, за която той се ожени през 2015 г., организирала интересна игра, чрез която Андре да открие на различни места 12 послания, които обясняват какво най-много обича в партньора си. „Беше много сладко, въпреки че си мислех, че щеше да й бъде по-лесно да намери 12 неща, които не й харесват!“, обяснява Андре пред "Сън". 

Питър и Емили се оказват изненадващо хармонично семейство, предвид опита на Андре в друга връзка – със скандалната манекенка Кейти Прайс. Тя и Андре имат две деца, които сега искрено се радват на Емили, дори бяха шафери на сватбата. А малката им сестра – Амелия, от брака с Емили е тяхната любимка.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати