Събития

СТАРТЕР - най - забавното сутрешно шоу в българския радио ефир отпразнува своя 20-ти рожден ден!

   
СТАРТЕР - най - забавното сутрешно шоу в българския радио ефир отпразнува своя 20-ти рожден ден!

Сутрешното шоу на БГ Радио „Стартер със Симо и Богдана“ отбеляза своя 20-ти рожден ден! Традиционно Симо и Боги отбелязват празника на най- различни места и по нестандартен начин, както приляга на най-забавното сутрешно шоу в радио ефира. За рождените дни на предаването са посрещали гости на циркова арена, в телевизионно студио, бензиностанция, кафене, класна стая в музикално училище, музей, ресторант и на матраци по пижами. Тази година празненството се излъчи на живо от 28-и етаж, Милениум Лаундж в Гранд Хотел Милениум, София!
Гостите започнаха да идват в ранни зори, а първите, които имаха възможността да поздравят Симо и Боги бяха техните колеги, водещите Наско и Деси. Те споделиха спомени от първите си срещи заедно, разказаха какво е да са един екип толкова години и поднесоха на рождениците специални подаръци - спомени от първите им години съвместна работа. След тях се включиха и психотерапевтът Милена Ташкова, както и любимият диетолог Ипократис Пападимитракос.
За да отпразнуват рождения ден на предаването, към любимите водещи на БГ Радио - Симо и Богдана, се присъединиха и обичани български изпълнители, артисти, водещи, журналисти и известни личности като Васил Найденов, Иван и Андрей, Графа, Поли Генова, Николаос Цитиридис, Прея, Мариан Бачев, Орлин Павлов, Орлин Горанов, Рафи, Силвия Лулчева, Милица Гладнишка и Мишо Йосифов, и още много приятели на предаването. Настроението беше звездно!
Иван и Андрей бяха гости в тематичната рубрика на Стартер - 5 ВЪПРОСА. Припомниха си първата им среща в Градската градина, малко преди първия учебен ден, какво е било важно за тях през годините и как са се променили приоритетите им. Те споделиха, че за тях 20 години за минали като сън!
Темата на МИНИДЕБАТ в празничното издание беше „Какво избираш – да се върнеш на 20 или да спечелиш 20 милиона“, а участие в него взеха Мариан Бачев и спортният журналист Александър Костадинов.
Орлин Павлов поздрави Стартер със специално изпълнение на новата версия на „Да започнем отначало“, а Орлин Горанов от своя страна призна, че Стартер е най- забележително радио шоу в българския ефир. Михаела Маринова поднесе картичка на Симо и Боги с послание „Честит рожден ден и на моите втори родители“. Васил Найденов пожела на Стартер повече хора да са като тях и да обичат своята работа, така както го правят Симо и Боги.
Графа избра БГ радио и празничния ефир за рождения ден на Стартер за да представи най-новата си песен  "Утре отново", а на финала на предаването заедно с Васил Найденов, Поли Генова и Михаела Маринова поздравиха рождениците с песен, докато те духнаха свещичките на тортата.
Поздравителен адрес Стартер получи и от Лили Иванова, която пожела здраве, щастие и творчески успехи на Симо и Богдана, и на целия екип зад най-забавното сутрешно радио шоу.  Те получиха и още един магически подарък от екипа на БГ Радио. В небето вече има две звезди, в съзвездие Водолей, кръстени на имената на Симеон и Богдана. Всичко за тях им беше разказано от астрофизика Любов Маринкова, която се занимава с изследователска дейност свързана именно  с раждането на звездите.
БГ Радио има и още една традиция, за своите празници прави подаръци на своите най – верни слушатели. По повод рождения ден на Стартер, съвместно с Belprego Travel, се проведе играта „20 първи срещи“. В продължение на 4 седмици слушателите трябваше да изпращат аудио записи, в които да разкажат  за техните първи срещи с половинките им. Голямата награда - 7 дневна луксозна ваканция за двама Анталия, Турция бе изтеглена на живо в  ефира и големите победители са Анна Благоева и Стефан Благоев. Честито на печелившите!
За повече информация:
Виктория Манолова
ПР отдел – БГ РАДИО
   Тел. 02/951-51-00



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати