Новини Турагенции

Туроператор обяви промоция за 8 март до 4 дестинации

   
Туроператор обяви промоция за 8 март до 4 дестинации

Осми март е един от най-красивите и нежни празници. За да зарадват специалните жени в живота ви, туроператорът “Абакс” започва нова кампания "Подари почивка с любов". “Обявяваме специални промо цени, валидни до 12.03.2022 г. за любимите на всички дестинации - Египет, Тунис, Италия, Турция и още много други”, разкри Мартина Найденова, маркетинг мениджър на компанията пред TravelNews.

До 12 март може да резервирате почивка на преференциална цена за 10 различни дестинации. Тунис е сред най предпочитаните дестинации на “Абакс”. Туроператорът предлага програми с начални дати 5 май, 22 май и 29 май. Цените започват от 713 лв. на човек като включват директен чартър от София до Енфида с авиокомпания European Air Charters, 20 кг регистриран багаж, трансфери между хотела и летището, 7 нощувки, пакет за максимална сигурност, както и две застраховки:  медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от "Евроинс", с покрит риск за COVID-19 и застраховка отмяна на пътуване с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване. 

“В Тунис работим с някои от най-хубавите и луксозни хотели. Предлагаме като изненада за дамите само най-доброто - 4 и 5-звездни комплекси на първа линия до морето”, уточни Найденова. 

„Перлите на Египет“ пък е една от най-популярните програми на туроператора и ще се проведе с начална дата 12 март и 19 март 2022 г. Началната цена е 988 лв. на човек, и освен чартърен полет, трансфери и нощувки, в цената влизат и обиколки на някои от най-впечатляващите забележителности в Египет. Туристите могат да посетят Египетския музей и Пирамидите в Гиза като част от програмата. 

Египетският музей  в Кайро, столицата на Египет, е най-голямото в света хранилище на предмети на древноегипетското изкуство. Неговата колекция наброява около 120 хиляди експоната от всички исторически периоди на Древен Египет. 

Директно ще ви потопи в древната история и може да очаквате любопитни факти за древните цивилизации, благодарение на вещите екскурзоводи на „Абакс“. 

Пирамидите в Гиза предизвикват интерес от хиляди години. Те са най-старата забележителност от Древния свят и построяването им е повод на много въпроси и до ден днешен. Докоснете се до мистиката на Египет чрез това магично място. 

Ако пък предпочитате почивки край морето, може би Турция е най-подходящата дестинация за вас. „Абакс “ предлага пакети до някои от най-добрите турски курорти – Анталия, Кушадасъ, Мармарис и Бодрум, като цените започват от 619 лв. на човек. Края на април и началото на май са най-подходящото време за живописна 8-дневна почивка в южната ни съседка. 

Нека не подценяваме и магията на Италия. Открийте Римини, Сардиния или Пулия заедно с любимата жена. Екскурзия из тесните италиански улички, придружена с хубаво вино и традиционна кухня, са мечтата на всяка дама. Програмите до Италия ще се реализират на 27 и 30 май, а през юни ще отпътуват на 3-ти, 4-ти и 11-ти.  Цените започват от 841 лв. на човек и включват транспорта, самолетните билети и 7 ношувки в 4-звездни хотели в избраната от клиента дестинация. 

„Няма по-подходящ подарък за 8-ми март от вълнуваща екскурзия. Постарали сме се да имаме предложения за всеки тип дама“, коментира Мартина Найденова. 

„Абакс“ предоставя уникалната възможност за едноседмични пътешествия на преференциални цени само до 12 март 2022 г. Програмите в Тунис, Египет, Турция и Италия ще ви оставят с незабравими спомени, лятно настроение и много нови преживявания. 

 

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати