Новини Турагенции

Екватор пуска предложение за фитнес ентусиастите

   
Екватор пуска предложение за фитнес ентусиастите

Тренировките са неотлъчна част от живота ви и искате да се запознаете с други фитнес ентусиасти, които обичат да пътуват? Фитнес лагерът на туристическа агенция „Екватор“ е перфектната възможност да направите именно това. Програмата включва не само впечатляваща програма в Египет, но и 6 разнообразни тренировки с елементи от кросфит, кондиционни тренировки и шадъл кикбоксинг с топ треньорите на PULSE FITNESS – Марчо Марков и Владимир Станковски.

Фитнес лагерът ще се проведе в периода 8-15 май 2022 г. и ще съчетае динамичните спортни занимания с релакса и почивката в прекрасния морски курорт Шарм Ел Шейх. Времето в Египет през май месец е перфектно за плаж и морски забавления, така че за посетителите на фитнес лагера със сигурност няма опасност от скука.

Цените започват от 1399 лв. на човек като включват самолетен билет София – Шарм ел Шейх – София с директен чартърен полет с European Air Charter, летищни такси, регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж, трансфер летище – хотел – летище и 7 нощувки на база All Inclusive във впечатляващия хотел  Jaz Mirabel Park 5*.

Комплексът се намира в район Nabq Bay на първа линия до морето на един от най-красивите египетски плажове. Хотелът е част от веригата Jaz Hotel Group, която се е превърнала в синоним на качество и добро обслужване в туристическата индустрия. Мястото предлага многообразни забавления, сред които 3 а-ла карт ресторанта, 4 бара, пясъчен плаж и красиви рифове, 1 отопляем  басейн,  детски басейн, аквапарк, спа център, фитнес и тенис кортове. Туристите на „Екватор“ ще могат да се възползват от всички удобства, като ще използват шезлонги и чадъри на плажа и басейна на хотела абсолютно безплатно. За гостите от турагенцията е предвидена и анимация в хотела по време на целия престой.

Тренировките също са включени в цената и ще бъдат водени от топ фитнес инструкторите на PULSE Fitness Марчо Марков и Владимир Станковски. В програмата влизат функционална тренировка „Кросфит“, кардио тренировка, комбинирана тренировка „Шадоу кикбоксинг + Силова издържливост + Стречинг“, тренировка „Крострейнинг“ (сила и кондиция), високо интензивна тренировка „Нестандартен тапаут“ + Стречинг и тренировка със собствена тежест „ОФП“.

Към програмата ще се присъедини и представител на туроператора с български език за целия престой. Той ще придружи туристите на обзорна обиколка на Шарм Ел Шейх, както и на целодневна екскурзия до Синайския манастир „Света Екатерина“, които са включени в пакетната цена.

За да се осигури сигурността на гостите, „Екватор“ включва още “Пакет за максимална сигурност”, както и две застраховки: медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от „Евроинс“, с покрит риск за COVID-19 и застраховка „Отмяна на пътуване“ с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване.
Програмата, подготвена за българите, е изпълнена с най-различни дейности, с които да запълнят свободното си време. Сред тях са гмуркане и шнорхелинг в красивите рифове на Червено море в Национален парк Рас Мохамед, разходка из Арабската пустиня с ATV, разходка с лодка с прозрачно, стъклено дъно из Червено море и джип сафари.
За любителите на историята и забележителностите, “Екватор” предлага еднодневна екскурзия от културно-опознавателен характер в Кайро. Египетската столица пък впечатлява с Пирамидите в Гиза, Историческия музей, автентична арабска кухня и традиционните за Египет пазари. Към цената е включено и посещението на Египетския музей. Той е най-голямото в света хранилище на предмети на древноегипетското изкуство. Неговата колекция наброява около 120 хиляди експоната от всички исторически периоди на Древен Египет.


Курортът Шарм Ел Шейх е основен туристически център на брега на Червено море и предлага уникални възможности за релакс и забавления. Съчетайте целогодишното ярко слънце и безкрайните плажове с пленителната култура и история, а защо не и с тренировките?!. Заради богатата гама предложения в региона, курортът е перфектното място за следваща почивка.
 
Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати