Новини Транспорт

Turkish Airlines с награда Superbrands за най-добра потребителска марка

   
Turkish Airlines с награда Superbrands за най-добра потребителска марка

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече дестинации от всяка друга в света, спечели отличие в категорията „Потребителски марки“ на Superbrands за трета поредна година. Тържествената церемония за връчване на наградите за успешен брандинг на водещи потребителски и бизнес марки на българския пазар  се проведе в Sofia Event Center. Turkish Airlines е сред отличените компании тази година, като една от най-бързо разрастващите се и водещи авиокомпании в света и основната връзка между Изтока и Запада. Глобалният превозвач непрекъснато инвестира в своя растеж и развитие и прилага иновативни подходи във всички свои услуги.

 „Изпратихме миналата година с редица отличия. Наградата на Superbrands е сериозно признание за нашите високи стандарти, невероятно обслужване и силата на бранда Turkish Airlines. Мотивирани сме да продължим да надграждаме както нашите усилия, така и успехи. Ще продължим да бъдем еталон за високо качество и изключително клиентско изживяване“, коментира г-н Мехмет Гюркайнак, Генерален мениджър на Turkish Airlines България.

Методиката на подбор и оценяване на брандовете е универсална за всички 80 страни, реализиращи промоционалната програма Superbrands. Селективният процес се осъществява на два етапа: чрез конфиденциално гласуване на членовете на независимото експертно жури – Борда на Superbrands Bulgaria, и чрез национално гласуване на потребителите в интернет, осъществено в партньорство с водещия институт за пазарни проучвания GfK Bulgaria. Това дава възможност експертното мнение да се разгледа успоредно с мнението на потребителите.

В процеса на оценяване експертите и потребителите се ръководят от дефиницията и критериите на световната организация за Superbrand – марка, която трябва да демонстрира:

Качество: Символизира ли марката качеството на предлаганите продукти или услуги?

Надеждност: Ползва ли се с доверие брандът, поддържа ли висок стандарт на продуктите или услугите?

Различие: Добре ли е позната марката в своя сектор? Успешно ли се разграничава от конкурентите си? Притежава ли индивидуалност и ценности, които я правят уникална на пазара?

За трета поредна година водещият глобален превозвач Turkish Airlines успешно покрива критериите на световната организация за Superbrands и печели престижното отличие. Благодарение на централно разположения си хъб между континентите Европа, Азия и Африка, Turkish Airlines свързва държави и култури от над 330 дестинации, обхващащи пет континента.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати