Новини Турагенции

Туроператор пусна програми до Сейшелите и Мавриций

   
Туроператор пусна програми до Сейшелите и Мавриций

Сред най-романтичните дестинации на света със сигурност се нареждат Сейшелите и Мавриций. Това са неописуемо красиви острови в Индийския океан, които ежегодно се радват на хиляди туристи. И двете дестинации са особено популярни сред младите двойки, но истината е, че в тропическата им природа има по нещичко за всеки. Климатът предполага всякакви активности на открито - преходи в тропическата гора, кайтсърфинг, водни спортове и разбира се, наслаждаване на кристално сините води и бели пясъчни ивици. Туроператорът „Абакс“ организира екскурзии до островите от ноември 2022 г. до март 2023 г., заяви Мартина Найденова, маркетинг мениджър на компанията, пред TravelNews.

Фирмата предлага атрактивна оферта за 7 нощувки на Сейшелите на цена от 4899 лв. Програмите са с “Турските авиолинии” с прекачване по маршрут София – Истанбул – Сейшели – Истанбул – София или директен чартър с „България Еър“. Освен самолетните билети цените включват също и летищни такси, 1 брой чекиран багаж до 20 кг и  1 брой ръчен багаж, 7 нощувки на база закуска и вечеря в Constance Ephelia 5*, DELUXE, трансфер летище – хотел – летище с лицензиран автобус, медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с “Евроинс" и застраховка отмяна на пътуване.

„Хотелът е един от най-луксозните на острова. Петзвездният комплекс гарантира за качествено обслужване и уникални преживявания за гостите си. Той е заобиколен от буйна растителност, в комбинация с невероятни лагуни, и изглед към Индийския океан. Идеалното място за един наистина неповторим престой“, изтъкна Мартина Найденова. 

Сейшелите се състоят от 115 острова, разпръснати в Индийския океан, от Алдабра до Космоледо, до остров Дерош и Алфонс, до островите Амирантес и островите Света Мария. Те са известни със своите бели пясъчни плажове, коралови рифове и кристално чиста вода. Дестинацията е дом на някои от най-красивите диви животни в света, включително птици, маймуни и лемури. Със своя уникален географски обхват, Сейшелите предлагат луксозно и уединено настаняване, което ще ви накара да се чувствате като знаменитост. Независимо дали търсите приключение или удовлетворение сред красотата на природата, има по нещо за всеки. 

Остров Мавриций също е известен със своята спираща дъха природа с планини, обграждащи тюркоазена лагуна от едната страна и бял пясъчен плаж от другата. Последните 30 години претърпява сериозни промени и започна да се демократизира. Това го прави интересна дестинация за туристи, които искат да видят как една страна се подобрява в продължение на много години!

„Абакс“ организира пътувания до острова от ноември 2022 до март 2023. Това е най-добрият период за посещение и е идеално за онези, които искат да си подарят по-дълго лято. Програмата е на цена от 3937 лв. на човек и включва самолетен билет с полет България – Мавриций – България, летищни такси, 1 брой чекиран багаж до 20 кг и 1 брой ръчен багаж, 7 нощувки на база закуска и вечеря в Ravenala Attitude Hotel 4*, SUPERIOR, трансфер летище – хотел – летище с лицензиран автобус, медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс и застраховка отмяна на пътуване с “Евроинс”.

Разгледайте водопадите, селата, живописните паркове и вижте целия спящ вулкан – това са само част от приключенията, които Мавриций предлага. „Абакс“ предлага допълнително и културна обиколка на столицата, тур с катамаран и разходка с лъвове. Със сигурност островът няма да ви остави безразлични и ще откриете своя собствен начин да оползотворите времето си в това райско кътче. 

Ако търсите приключения, романтика и лазурни брегове, то Сейшелите и Мавриций са точно за вас! Докато Мавриций е по-подходящ за културен туризъм и има повече забележителности, Сейшелите предлага пълно уединение сред разкошната природа. Във всеки случай, няма да сгрешите, тъй като и двата острова предлагат всичко, за което може да мечтаете. 

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати