Новини Събития

ББР ще представи продуктите си за бизнеса в Кюстендил

  08.05.2022 14:18  
ББР ще представи продуктите си за бизнеса в Кюстендил

Българската банка за развитие (ББР) и водещата туристическа медия на България TravelNews организират семинар в Кюстендил за представянето на новите продукти в подкрепа на бизнеса, включително за хотелиери и ресторантьори. Събитието ще се състои на 10 май 2022 г. (вторник) от 11 ч. в залата на хотел "Стримон". В него ще участват експерти от ББР, кметът на Кюстендил Петър Паунов, представители на Българската стопанска камара (БСК), Българската търговско-промишлена палата (БТПП), хотелиери и ресторантьори.

Банката за развитие ще представи възможностите за директно финансиране на засегнатите от пандемията и войната микро-, малки и средни фирми. Новите програми ще помогнат на бизнеса, включително стартиращи фирми, да посрещнат своите нужди, да се справят с просрочени задължения и да облекчат текущите си плащания към финансови институции. 

Семинарът в Кюстендил е част от поредицата 15 събития, които се провеждат в цялата страна. В събитието ще участват още представители на бизнеса от Дупница и Сапарева баня.