Новини Събития

Банката за развитие ще представи подпомагането на бизнеса в Балчик

  13.05.2022 14:22  
Банката за развитие ще представи подпомагането на бизнеса в Балчик

Българската банка за развитие (ББР) и водещата туристическа медия на България TravelNews организират семинар в Балчик за представянето на новите продукти в подкрепа на бизнеса, включително за хотелиери и ресторантьори. Събитието ще се състои на 18 май 2022 г. (сряда) от 15 ч. в Туристическия информационен център "Мелницата" на брега в Балчик. В него ще участват експерти от ББР, представители на общината, на Българската търговско-промишлена палата (БТПП), Асоциацията за индустриален капитал в България, представители на бизнеса, хотелиери и ресторантьори.

Банката за развитие ще представи възможностите за директно финансиране на засегнатите от пандемията и войната микро-, малки и средни фирми. Новите програми ще помогнат на бизнеса, включително стартиращи фирми, да посрещнат своите нужди, да се справят с просрочени задължения и да облекчат текущите си плащания към финансови институции. 

Семинарът в Балчик е част от поредицата 15 събития, които се провеждат в цялата страна. В събитието ще участват още представители на бизнеса от Добрич, Кранево, Варна и други.