Новини Събития

ББР ще представи възможностите за финансиране на бизнеса в Ямбол

  23.05.2022 11:35  
 ББР ще представи възможностите за финансиране на бизнеса в Ямбол

Българската банка за развитие (ББР) и водещата туристическа медия на България TravelNews организират семинар в Ямбол за представянето на новите продукти в подкрепа на бизнеса, включително за хотелиери и ресторантьори. Събитието ще се състои на 26 май 2022 г. (четвъртък) от 14 ч. в конферентната зала на хотел „Кабиле“ в Ямбол. В него ще участват експерти от ББР, представители на областната управа, на Българската търговско-промишлена палата (БТПП), Индустриална стопанска асоциация – Ямбол, Асоциацията за индустриален капитал в България, представители на бизнеса, хотелиери и ресторантьори. 

Банката за развитие ще представи възможностите за директно финансиране на засегнатите от пандемията и войната микро-, малки и средни фирми. Новите програми ще помогнат на бизнеса, включително стартиращи фирми, да посрещнат своите нужди, да се справят с просрочени задължения и да облекчат текущите си плащания към финансови институции.  

Семинарът в Ямбол е част от поредицата 15 събития, които се провеждат в цялата страна. В събитието ще участват още представители на бизнеса от Елхово, Тополовград и други.