Хотели

Новият хотел Poseidon Beach Resort в Златни пясъци отваря този сезон

   
Новият хотел Poseidon Beach Resort в Златни пясъци отваря този сезон

Новият петзвезден хотел Poseidon Beach Resort започва да работи от този сезон в Златни пясъци. Това съобщи за TravelNews Габриела Анастасова, мениджър „Маркетинг и продажби“ в компанията „Бългериън сън“, която управлява комплекса. Хотелът беше готов да посреща гости още миналата година, но остана затворен заради ограниченията в пътуванията вследствие на пандемията. 

Poseidon Beach Resort е съвременен и впечатлява с изискани класически детайли. Той разполага със 175 луксозни стаи и апартаменти (включително 80 свързани стаи), както и удобства за конферентни събития, способни да приемат до 600 делегати едновременно. Всички стаи и апартаменти разполагат с големи тераси и предлагат максимален комфорт за сън на емблематичната марка легла - "Sweet Dreams", безжичен високоскоростен интернет и стилна отворена баня с отделна душ кабина, тоалетна и луксозни тоалетни принадлежности.  

В комплекса има 6 луксозни апартамента, всеки с уникален хол и спалня. Те са по 66 кв. м. с голяма частна тераса, предлагаща спираща дъха 180º гледка към Черно море и открито джакузи. Апартаментите предлагат и други изтънчени щрихи, като 55-инчов HD LCD телевизор, както в хола, така и в спалнята, безплатни кошници с вино и плодове при пристигане, пухкави халати и други луксозни удобства, както и лична консиерж услуга. В допълнение към всичко това гостите в апартамените получават и достъп до Executive Lounge. За още по-взискателните гости, които се нуждаят от 24-часов частен иконом, Poseidon Beach Resort предлага апартамент или президентски апартамент, като последният се простира на 220 кв. м, като има самостоятелна тераса от 90 кв. м с луксозни мебели и великолепна гледка към Златни пясъци и безкрайния черноморски хоризонт. 

В комплекса има 3 открити басейна и един закрит басейн. Хотелът разполага със самостоятелен плаж със специално запазени чадъри и шезлонги. По-малките гости могат да се възползват от детски клуб с много дейности на закрито и на открито, включително услуги за гледане на деца, оставяйки родителите да се отдадат на бутиков спа център с модерна фитнес зала със стъклени стени и с изглед към инфинити басейн, каскадния водопад и буйната гора на природния парк „Златни пясъци“. 

Българска и европейска гурме кухня може да бъде опитана в ресторант "Сезони" или да се насладете на любимия си коктейл на открито в невероятния Rooftop Lounge & Bar с гледка към курорта и природния парк. „Опитайте леки закуски и местни деликатеси в "The Terrace" или се насладете на менюто с органични храни в уелнес ресторанта“, подчерта Анастасова. Балната зала предлага единственото уникално меню за кошер и халал храна по Българското Черноморие. Този красиво проектиран салон обхваща площ от 400 кв. м и осигурява идеалната обстановка за големи конференции с до 500 участници или гала събития до 600 гости. Удобствата за бизнес събития включват VIP lounge, конферентен център, зона зa коктейли, зали за срещи, аудио-визуална техника, възможност за групово изхранване и др. 

На разположение на гостите са открити и закрити охраняеми паркинги. Комплексът разполага още с караоке бар и клуб. Той е известен на поколения българи и туристи на българската Ривиера от 30 години. Вече реновиран и с абсолютно неузнаваем уникален стил и атмосфера, караоке бар и клуб е мястото за танци, добра музика, невероятни коктейли и нови приятелства, каза Габриела Анастасова. 

Poseidon Beach Resort е собственост на фирмата „Тетрареал“ АД, показва справка на TravelNews в Търговския регистър. Той е част от местния бранд „Bulgarian SunКъм него принадлежат още два хотела - Helios Spa 4* и Apollo Spa Resort 4*+ в Златни пясъци. Компанията „Бългериън сън“ ЕООД е собственост на бизнесмена Георги Велчев, брат на бившия финансов министър Милен Велчев по време на управлението на НДСВ. 

Мирослав Иванов 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати