Новини Транспорт

Top Rent A Car продължава да разширява автопарка си и през 2022 година

   
Top Rent A Car продължава да разширява автопарка си и през 2022 година

Top Rent A Car е национална компания за отдаване на автомобили под наем с 13 офиса в България. Лидер е в сферата с над 45% пазарен дял (според Euromonitor). Разполага с най-големия автопарк от рентакар автомобили в страната с приблизително 2000 автомобила от различни класове. 

Средната клиентска удовлетвореност е 4.8 от 5 според анкетирани 200 000 потребители и осигурява заетост на над 150 служители. Интересен факт е, че към 96% от клиентите, които са ползвали услугата за първи път, предпочитат да я използват повторно. 

Целите на фирмата през 2022 година са увеличение с около 20% на автопарка, като същевременно добавяне и на още електромобили към него. Фирмата приоритизира "зеленото" бъдеще и активно се подготвя за преминаването към споделената мобилност, като към момента 90% от автомобилите са на под 1 година и отговарят на най-високите европейски стандарти за вредни емисии.  

Интересен факт е, че към 96% от клиентите, които са ползвали услугата за първи път, предпочитат да използват услугата повторно. 

Освен обслужване на B2C клиенти, фирмата през тази година обновява изцяло и онлайн партньорската система https://partners.toprentacar.bg/, с която техните партньори ще могат бързо и лесно да правят резервации за клиентите си. Целта е да развитието партньорската мрежа и предоставяне на възможност на други бизнеси в туризма да си докарват допълнителни доходи. Такива примери за партньори от бранша са OMV, Shell, Petrol, СБА, Speedy, DHL и други.

А нека сега да разгледаме и най-атрактивните попълнения за 2022 година в автопарка на Top Rent A Car: 

Hyundai i20 - Hyundai i20 е нов и подобрен във всяко отношение. 

Каросерията на автомобила е изцяло преработена и е снабдена с усъвършенствани функции за безопасност, комфорт и свързаност. Той е по-широк, по-дълъг и с по-нисък покрив от своя предшественик. Побира 1 голям и 2 малки куфара.

Citroen C4 -  Новият Citroën C4 е компактен хечбек с елегантността, плавността на управлението и динамиката на по-големите автомобили. 

Неговите отличителни предни и задни светлинни знаци и уникален аеродинамичен силует символизират стила му. Побира 2 големи и 3 малки куфара.

Nissan Qashqai - Елегантният нов дизайн на Qashqai привлича вниманието. 

С аеродинамичната си каросерия, широките 19-инчови джанти и ярките LED фарове той подчертава динамичните си характеристики при шофиране. Побира  2 големи и 2 малки куфара.

Hyundai Tucson - Изцяло новият Hyundai Tucson издига тенденциите при компактните SUV на съвсем ново ниво. 

Новият Tucson се отличава с изтънчен, експериментален дизайн и усъвършенствани технологии, които поставят нови стандарти в сегмента на компактните SUV автомобили. Мускулестата му каросерия се допълва от атлетична стойка, а емблематичната шестоъгълна радиаторна решетка придава динамична визия на екстериора. Побира 2 големи и 3 малки куфара.

Dacia Spring - новият електрически автомобил на Dacia. 

С пробег до 230 км при комбиниран стил на шофиране. За пътуване в града или в страната той е идеален автомобил с икономия на гориво и бюджетиране на най-високата граница в своя клас. Това може да бъде практичен вариант за семейства, които искат да избегнат вредните емисии, но се чувстват комфортно зад волана на по-малък автомобил. Побира 1 голям и 2  малки куфара.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати