Заведения Новини

Шоу от бъдещето открива Bedroom beach в Слънчев бряг

   
Шоу от бъдещето открива Bedroom beach в Слънчев бряг

Дни преди настъпването на астрономическото лято то ще бъде посрещнато в Bedroom beach – сцена на очакваните морски партита, световните музикални звезди и спиращите дъха спомени.

От клуба разкриват, че 17 юни е денят, в който официално ще се открие лятото на 2022 година.

Слънчев бряг е епицентърът на лято 2022 - 2

Специално за събитието в Слънчев бряг пристига легендарното хаус дуо – Crazibiza. Те ще бъдат кулминацията на виртуозно мултимедийно шоу, което ще надскочи и най-смелите очаквания. Гостите ще станат свидетели на визуална провокация, която ще ги пренесе в епицентъра на Мета вселената. Футуристичният спектакъл от звук и светлина ще събере в себе си атрактивни технологии, “извънземни” артисти и близо 40 души на една сцена. Повече от 3 месеца са били нужни на креативния екип на Bedroom beach, за да превърнат ексцентричната идея в реалност. За трета поредна година цялостната хореография на спектакъла за откриването на Bedroom beach е поверена на Милен Данков.

Програмата на официалното откриване ще продължи и в събота, 18 юни. Тогава ще се състои първото от поредицата култови дневни партита край басейна на клуба, а зад пулта вечерта ще застанат емблематичните Dimo Bg & Mr.K. Това са артисти, които неведнъж са взривявали международните класации със своите продукции.

Вече са официално обявени и големите музикални събития за Сезон 2022. Именно те ще превърнат плажа в Слънчев бряг в сцена за изява на артисти oт световна величина.

На 30 юли за първи път в България ще пристигне австралийското електронно дуо SHOUSE. Те са създатели и изпълнители на абсолютния хит LOVE TONIGHT, който се превърна в най-слушаната песен по целият свят за 2021г. Тяхната изява е гаранция за силната заявка, която дава клуба в музикално отношение и през това лято. През следващите десет дни ще бъдат обявени още две международни звезди, чиито имена засега остават тайна.

Слънчев бряг е епицентърът на лято 2022 - 3

На 5 август в Слънчев бряг пристига емблемата на Bagatele Courchevel - Dj Joris De Ca. Медиите го определят като истински новатор на клубната френска култура, а усетът му към необикновеното го издига до Resident DJ на един от най-луксозните клубове – Bagatelle. Joris de CA е един от най-заетите международни артисти, а графикът му е пълен за месеци напред.

Големите музикални събития на лятото продължават и с изявите на Liva K & Awen Live (23 юли), който е резидент на VOID Mykonos и любимците от Consul Trainin & Duo Violins, които ще се изявят на 13 август.

Сцената на клуба отново ще бъде предпочитана за изява и на големите български звезди като Васил Найденов и Руши Виденлиев. Техните бутикови спектакли са планирани за 28 юли и 18 август. Няма да липсват и провокации като сценичният пърформанс на Иво Димчев на 11 август и традиционната изява на виртуозния цигулар Свет Радославов 4 август.

Сряда както винаги е запазена за големите R&B партита на Bedroom beach. На сцената в Слънчев бряг ще гостуват знакови артисти от българската рап и трап сцена, а с потвърдени дати за SHAKE THE ROOM изпълненията на живо са MBT, V:RGO, TRF, FYRE, DIM4OU, Атанас Колев и звездите на Северна Македoния – 2BONA. Резиденти на култовите на вечери ще бъдат Dj Theo, Moneystax и Akstazi.

Петък вечер е посветена на MIXTAPE концепцията, която e феномен в топ клубовете в Дубай, Миконос и Сен Тропе. Тя не е просто стилова еклектика, а прецизно подбрани клубни блокбастъри от света R&B, Pop, Rock, Disco и House музиката в комерсиален микс. Резиденти на Mixtape вечерите ще бъдат Dj Gorro, Big D и Deejane Flamme.

Част от специалните събития на клуба ще бъдат и посрещането на July morning с Pacho& Peppo (30 юни), тематичните Techroom вечери със Stephan Gee от 7 юли и спектакъла Game of Gods с участието на Dj Mascota на 9 юли.

Повече подробности за програмата на Bedroom beach за Лято 2022 може да намерите в официалната Фейсбук страница страница на клуба.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати