Новини Събития

Мароко ще развива спортния туризъм

   
Мароко ще развива спортния туризъм

 

Спортният туризъм е индустрия, която има още какво да предложи и бъдещето определено подготвя интересни неща. Може да се уверите в това с проекта на Скот Браунриг.

Дестинацията е Turtle Bay, Мароко.

Планът включва агробизнес пространства, обществени съоръжения и устойчив дизайн. На първо място, разбира се, това е дестинация за активно спортуващи хора, които обичат природата, спорта и приключенията. Затова предлага много начини да се насладите на целия този свят.

Дизайнът е съобразен с локацията и природните й характеристики.

Използвани са традиционни марокански техники на строителство, които са комбинирани със съвременни технологии за екологичност.


Една впечатляваща характеристика на дизайна са оранжериите с морска вода. Извличайки водни пари от въздуха, се създават идеални условия за производство.

Иновативните оранжерии дават възможност за отглеждане на прясна храна дори при засушлив климат. Естествената водна пара от близкия океан е единственият източник на вода, от който растенията се нуждаят, което означава, че градината се полива дори в условия на суша.


Междувременно като гости на комплекса може да се настаните в някоя от къщите на плажа. Самият той е доста дълъг и недокоснат.
На разположение имате още басейн, заобиколен от палми.


Целият дизайн създава усещане за оазис. Намирате се на комфортно и красиво място сред горещ тропически пейзаж.


Отгоре гледката е още по-впечатляваща. Има изобилие от зеленина, примесена със синята морска вода и златистия цвят на плажа. Сградите на свой ред са прости и елегантни.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати