Събития

Мини голф игрище ще бъде изградено в центъра на Стамболийски

   
Мини голф игрище ще бъде изградено в центъра на Стамболийски

Мини голф игрище ще бъде изградено в центъра на град Стамболийски. Игрището ще е в парка до лятното кино, което в момента се ремонтира заедно с централния площад и сградата на читалището. Голф игрището ще може да се ползва безплатно от малки и големи, както са безплатни общинският транспорт и Детския център в Стамболийски.

„Оформя се прекрасен център! Ново читалище, ремонтирано отвън и вътре, нов площад, екопарк, който ще се разшири, ще се направят паркоместа към екопарка, както и допълнителни алеи с фигури на горски животни, а до новото лятно кино, в което ще се прожектират безплатно цяло лято филми под звездите, ще има едно ново голф игрище!“, коментира кметът на общината Георги Мараджиев.

Към игрището също ще има паркоместа. Алеите с тикли, които се намират в парка, ще се запазят и нито едно дърво няма да бъде отрязано. Ще има пейки за сядане и лед осветление вечер. Следващите дни кметът Мараджиев ще сподели и какви ще са новите проекти, които предстоят за четирите села.

„Нали казват, че човек е голям колкото са големи мечтите му! Ние в нашата община от седем години се научихме да мечтаем. И пораснахме. Но по-важното е, че мечтите се сбъдват. А удовлетворението за един кмет е най-голямо, когато е извън кабинета и вижда очите на своите съграждани! И тези очи говорят: Браво кмете! Не вярвахме, но мечтите се сбъдват! Нека бъде светлина!“, допълни градоначалникът.
 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати