Турагенции

Мистрал травел пуска 7 чартъра до Египет

   
Мистрал травел пуска 7 чартъра до Египет

Древен Египет, Кайро и Пирамидите в Гиза са само част от местата, за които хората се сещат когато чуят екскурзия в Египет. Държавата обаче крие много тайни и изненади. Освен пленителна история и култура, Египет предлага и невероятни възможности за отдих с вдъхновяващи гледки към морето и пустинята. Хургада е най-известният египетски курорт за почивка и през 2022 г. се радва на огромен интерес от българските туристи.

Именно поради тази причина, туроператорът “Мистрал травел” организира 7 чартъра до дестинацията в партньорство с още една компания - "Абакс". Първите дати на отпътуване са 4, 11, 18 и 25 септември. Екскурзията ще е с продължителност 8 дни / 7 нощувки. Според експертите програмата е подходяща както за хора, търсещи активна почивка, така и за тези с по-приключенски дух. Туроператорът се е погрижил да организира разнообразни активности, които да са по вкуса на всеки. 

Цените започват от 1099 лева на човек и включват самолетен билет София - Хургада - София с директен чартърен полет, 20 кг чекиран багаж и 5 кг ръчен, летищни такси, транфер летище - хотел - летище и 7 нощувки на база All Inclusive в хотел по избор на клиента. “Мистрал травел” предлага настаняване в два петзвездни комплекса - Pharaoh Azur Resort и Desert Rose Resort. Борис Карагеоргиев, управител на туроператора, уверява: “Обслужването в Египет е забележително. Подбрали сме хотели, които да гарантират пълно спокойствие и релакс на гостите. За нас е важно всеки турист да се чувства като кралска особа”. 

Хотелите са снабдени с всичко необходимо за перфектната почивка. Предлагат дори плажни спортни тонизиращи активности - зумба, йога и редица водни спортове са на разположение на гостите. Също така на всеки посетител се полага шезлонг и чадър на плажа и басейна на хотела. За най-малките пък има специална анимация. 

Програмата, подготвена за българите, е изпълнена с най-различни дейности. Сред тях са арабско приключение в пустинята със Spider ATV бъгита, гмуркане и шнорхелинг в красивите рифове на Червено море, както и яхтено приключение на Райския остров. Туристите ще бъдат придружени от представител на туроператора по време на всички активности. Той ще е на разположение през целия престой в Хургада и ще може да асистира на туристите при нужда. 

За любителите на историята и забележителностите, “Мистрал травел” предлага дневни екскурзии от културо-опознавателен характер в Кайро и Луксор. Най-големият музей на открито в света ще разкрие тайните на Древен Египет и ще запознае българите със силата на божественото и човешкото в един от най-големите религиозни комплекси в света. Египетската столица пък впечатлява с Пирамидите в Гиза, Историческия музей, автентична арабска кухня и традиционните за Египет пазари. 

Хургада е основният туристически център на брега на Червено море и приветства посетителите си с целогодишно ярко слънце и безкрайни плажове на фона на пустинни планини. За това и “Мистрал травел” са съсредоточили и друга своя програма в него. “В първите седмици на октомври пускаме и 3 чартъра до Кайро, като програмата започва с обиколка на египетската столица и продължава с релакс край плажа в Хургада”, каза Карагеоргиев. Открийте красотата и в градския живот на Египет на 1, 8 и 29 октомври на цени от 1240 лв. Условията по двете програми са еднакви. 

Независимо кой вариант изберете, едно е сигурно - египетските приключения са гарантирани, както и доброто настроение и незабравимите спомени. Подарете си прекрасен край на лятото с “Мистрал травел”.

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати