Новини Събития

Банско открива летния сезон на 1 юли

   
Банско открива летния сезон на 1 юли

В петък, 1 юли 2022г. Банско официално открива летния сезон, съобщиха от концесионера "Юлен" АД. Банско предлага през лятото много спортни атракции, с които активно и здравословно да запълните времето си сред чистия планински въздух. На Бъндеришка поляна ви чака малък развлекателен комплекс, който включва кула за катерене, стрелбище, игрище за футбол на малки вратички, мини голф, човешки джаги и 400 метрова водна пързалка.

Пакетни цени за един ден:
Възрастен 50 лв.
Деца (от 8 до 12 години включително) 35 лв.

Пакетната цена включва : двупосочен билет за кабинков лифт, еднократно спускане по лятна пързалка и пет спускания с туби в улей / BAG JUMP.
Пакетната услуга за деца от 8 год. до 12 год. /вкл./ може да се закупи и ползва само когато детето е с придружител и срещу представяне на документ, удостоверяващ възрастта на детето.

Пробвайте 400 метровата водна пързалка, която е най-дългата в Европа.

    

Цени за спускане по лятна пързалка:

  Възрастни Деца от 8 до 12 години включително
1 спускане 15 лв. 10 лв.
3 спускания 40 лв. 25 лв.
Пакет от 6 спускания (може да се ползва от групи от 3 до 6 лица) 70 лв. 45 лв.
Пакет от 9 спускания (може да се ползва от групи от 3 до 9 лица ) 95 лв. 60 лв.

В цената на услугата е включено ползването на хавлия.
Услугата едно спускане се валидира на еднократен билет или на гривна със чип, която е за многократна употреба и за която се заплаща депозит 10 лева.
Услугата три или повече спускания се валидира на гривна със чип, която е за многократна употреба и за която се заплаща депозит 10 лева.
Ползването на услугата се осъществява при стриктното спазване на правилата за ползване на съоръжението и на инструкциите на обслужващия го персонал. 
Ползването на услугата от деца се осъществява само, когато детето е с придружител, който се е запознал с правилата за ползване на съоръжението.


Спуснете се по улея за тюбинг
    

Цени за спускане с туби по улей или BAG-JUMP:

5 спускания 15 лв.
10 спускания 20 лв.

Ползването на услугата се осъществява само с протектор и каска, при стриктно спазване на правилата за ползване на съоръженията и на инструкциите на обслужващия ги персонал.
Ползването на услугата от деца се осъществява само, когато детето е с придружител, който се е запознал с правилата за ползване на съоръжението.


Поиграйте мини-голф

   

Цени мини голф

1 игра 7 лв.
2 последователни игри 10 лв.
Цена за счупен/изгубен стик 45 лв.

Цената за игра на мини-голф включва 1 бр. стик и 1 бр. топче.

Елате да покарате колело сред чистия въздух и безбройните вело-маршрути с всякаква трудност.

    

Наем на велосипед:

1 час 10 лв.
4 часа 25 лв.

Мини футбол (на човек)

1 игра с продължителност 20 мин. 6 лв.

Кула за катерене

Катерене с продължителност 20 мин.* 10 лв.

*Съоръжението може да се ползва от лица до 60 кг. 

Надуваем замък - "тигър"

Продължителност 20 мин* 10 лв.

*Съоръжението може да се ползва от лица до 35 кг.
Капацитетът на съоръжението позволява то да се ползва от най-много 28 деца (до 12 год.) наведнъж.

Наем на триколка с ел. двигател

30 мин 20 лв.
15 мин 15 лв.

В цената на услугата е включено ползването на каска. Ползването на услугата се осъществява само с протектор и каска, при стриктното спазване на правилата за ползванена триколкитеи на инструкциите на обслужващия ги персонал.
 

ЦЕНИ НА БИЛЕТИ за КВЛ (кабина) валидни от 01.07.2022 до 06.09.2022

  ВЪЗРАСТНИ СТУДЕНТИ / УЧЕНИЦИ 13-19 год. (вкл.)/
ПЕНСИОНЕРИ ДО 75 ГОД. (вкл.)
ДЕЦА 7-12 ГОД. (вкл.) ДЕЦА ДО 7 ГОД. /
ПЕНСИОНЕРИ от 76 ГОД.
Кабина - двупосочен билет     30 лв.    25 лв.     20 лв.     1 лв.
Кабина - еднопосочен билет    25 лв.    20 лв.     15 лв.     1 лв.
Кабина - целодневна карта за велосипедисти    35 лв.    31 лв.     27 лв.     1 лв.
Лифт Бъндерица 1 и 2 -
еднопосочен билет *
   22 лв. 20 лв. 15 лв.  1 лв. 
Кабина (двупосочно)
за лица с увреждания 
1 лв. 
Кабина (двупосочно)
за лице, придружаващо лице с увреждане, когато има право на такова
1 лв.

* За летния период групи над 20 души може да се превозват с лифт Бъндерица 1 и 2 само при направена поне един ден предварително заявка в офиса на фирма Юлен, намиращ се на Начална станция на Кабинкова въжена линия.
Тел. за информация: 0749/88942


ЦЕНИ НА СЕЗОННА КАРТА ЗА КАБИНКОВА ВЪЖЕНА ЛИНИЯ
Тези цени са валидни само за летния сезон 2022, който е с продължителност от 01.07.2022 до 06.09.2022!  

Вид карта Възрастни Студенти/Ученици 13-19 год. (вкл.)/Пенсионери до 75 год. (вкл.) Деца от 7 до 12 год. (вкл.)  Деца до 7 год./Пенсионери над 75 год.
Сезонна карта - лято   450 лв.   300 лв.   200 лв.   50 лв.

В цените е включен ДДС

Студентска карта/билет може да се закупи срещу представяне на валидна и заверена студентска книжка.

Ученическа карта/билет може да се закупи срещу представяне на валидна и заверена ученическа карта.

Лифт карта/билет за пенсионери може да се закупи срещу представяне на разпореждане за отпускане на пенсия/решение за пенсия/.

Билет за Кабина за лица с увреждания, може да се закупи срещу представяне на валидно Експертно решение, издадено от компетентен орган  - ТЕЛK, НЕЛК, удостоверяващо степента трайно  намалена  работоспособност/вида и степента увреждане на съответното лице. 

Билет за Кабина за лице, придружаващо лице с увреждане, в случаите в които последното имат право на такова и това изрично е записано в ЕР, може да  се закупи срещу представяне на валидно Експертно решение, издадено от компетентен орган -ТЕЛK, НЕЛК, удостоверяващо  степента трайно намаленa работоспособност/вида и степента на увреждане на съответното лице  и правото на чужда помощ.

Картата/билетът за деца до 7 год. може да се закупи и ползва само, когато детето е с придружител и срещу представяне на документ, удостоверяващ възрастта на детето. 

Един възрастен може да придружава до 2 деца /до 7 години/. Периодът на валидност на картата за деца до 7 год. трябва да съответства с педиода на валидност на картата на придружителя, като картата на придружителя не трябва да е с по-къс период от този на детската карта.

Картата/билетът за деца от 7 год. до 12 год. вкл. може да се закупи срещу представяне на документ, удостоверяващ възрастта на детето.

Двупосочният билет за Кабинкова въжена линия може да се използва и в двете посоки в един и същи ден или в две различни посоки в отделни дни  /без да се повтаря посоката/ до края на обявения сезон.

Картата за велосипедисти включва и извозването на велосипеда с кабината.

Сезонната карта за лято 2022 год. дава възможност притежателят й да ползва КВЛ за целия период на летния сезон. Сезонната карта съдържа име, фамилия и снимка на ползвателя й и се валидира на чип карта /пластика/, за която се заплаща 5 лв. депозит.
Операторът си запазва правото да променя датата за начало и край на сезона в зависимост от метеорологичните условия и други форсмажорни обстоятелства. Също си запазва правото да променя цената на лифт картите и билетите при настъпване на обективни причини, водещи до увеличаване на разходите за предоставяната услуга /промени в цената на ел. енергия, горива и др./.
За летния период групи над 20 души може да се превозват и с лифт Бъндерица 1 и 2, при направена поне един ден предварително заявка в офиса на фирма Юлен, намиращ се на Начална станция на Кабинкова въжена линия.

 



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати