Новини Събития

България ще се представи на изложение за природен туризъм във Великобритания

  28.06.2022 10:23  
България ще се представи на изложение за природен туризъм във Великобритания

България ще се представи с щанд на международното специализирано изложение за природен туризъм Global Bird Fair 2022 в Рутланд, Великобритания. Събитието ще се проведе от 15 до 17 юли 2022 г., съобщиха за TravelNews от Министерството на туризма, което е организатор на българското участие.

Global Bird Fair e продължение на най-голямото събитие за природен туризъм в света - The British Birdwatching Fair, което след 32 години история беше отложено през последните 3 години заради разпространението на Covid-19. Изложението обединява фирми и дестинации от цял свят. България е една от страните с най-богато био разнообразие в Европа и с огромен потенциал за развитие на този сектор. Участие на българския щанд към настоящия момент са заявили туроператорите „Бранта Турс“ ЕООД, „Пандион Уайлд Турс“ ЕООД и „Уайлд Еко“ ООД. Информационният щанд ще бъде на 33 кв. м.

Такса за участие на фирма е 578.65 лева без ДДС. В нея влизат следните услуги:

  • Наемане на заявеното оборудване на българския щанд;
  • Монтаж и демонтаж на щанда, осветление по време на изложението и почистване на щанда;
  • Един бадж за представител на фирма
  • Изписване на фирменото име на работното място;
  • Ползване на складово помещение – не се разрешава поставяне на материали и други принадлежности на площите извън складовото помещение или до работното място на фирмата;

Мирослав Иванов