Новини Хотели

DoubleTree by Hilton отваря врати в Пловдив

   
DoubleTree by Hilton отваря врати в Пловдив

Хотел от световния бранд DoubleTree by Hilton отваря врати на 14 юли 2022 г. в Пловдив. С перфектна локация, точно срещу църквата „Света Петка” на бул. „Княгиня Мария Луиза“ първият DoubleTree by Hilton в града стриктно следва глобалните стандарти на марката Hilton. В близост до центъра на града, новото бижу предлага уникални гледки и гостоприемство и професионализъм на световно ниво.
Хотелът включва 162 модерни стаи, четири многофункционални места за срещи с дневна светлина, бална зала с капацитет до 220 души, подземен паркинг с капацитет до 50 автомобила, два луксозни ресторанта, уелнес и фитнес зона.

Последвайте ниПолезна ИнформацияСветовна класа: DoubleTreeby Hilton отваря врати в Пловдив СНИМКИНовиниИнформация

Разполага с просторно "отворено фоайе" (Openloby), според най-новите европейски тенденции. В него са обособени различни зони за релакс, работа, срещи с колеги и приятели, коктейли, леки хранения. Целта е фоайето да съчетае всички удобства, които са необходими на съвременния пътуващ човек, за да се чувства уютно, почти като у дома си. За гостите на хотела ще работи един от най-добрите италиански барове и ресторанти в Пловдив "IL MONTE". Гостите ще могат да се насладят на световноизвестно и ароматно италианско кафе, автентично домашно приготвено джелато, подбрани вина и просеко. За по-приключенски настроените има голям избор от различни коктейли и аперитиви. В основния ресторант на хотела, "OPEN", гостите ще могат да избират закуската си от разнообразна шведска маса. Ще има богат избор от лично за тях подготвени кулинарни изкушения и специалитети.

Последвайте ниПолезна ИнформацияСветовна класа: DoubleTreeby Hilton отваря врати в Пловдив СНИМКИНовиниИнформация

Пловдивският DoubleTree by Hilton разполага и с удобен многофункционален конферентен център с четири зали с естествена дневна светлина. Тук може да се  провеждат събития от всякакъв характер с капацитет до 220 души, в зависимост от различните възможности за подредба. Повечето от стаите за гости в хотела са с красива гледка към Стария град или църквата "Света Петка". Всички те разполагат със спалня с много голямо двойно легло или 2 отделни легла, душ кабина и модерни огледала против замъгляване за максимален комфорт.Делукс стаите са с модерен дизайн с две двойни легла, 55-инчов телевизор с плосък екран и кът за сядане. Банята е с вана и душ, отново с невероятна гледка към църквата "Света Петка".

Последвайте ниПолезна ИнформацияСветовна класа: DoubleTreeby Hilton отваря врати в Пловдив СНИМКИНовиниИнформация

Хотелът разполага и със спортни съоръжения. Фитнес центърът, оборудван с уреди от TechnoGYM, разполага с пътеки за бягане, елиптични крос тренажори и велосипеди. Гостите на хотела ще намерят също оборудване за силова подготовка и гъвкавост, постелки за йога и зона за разтягане. Уелнес зоната SignatureEforea включва парна баня и сауна. Посетителите ще имат възможност да се насладят на различни видове релаксиращи и лечебни масажи и терапии в ръцете на висококвалифицирани специалисти.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати