Турагенции

Абакс започва записвания за екзотичните си програми

   
Абакс започва записвания за екзотичните си програми

С наближаването на хладните месеци започват и офертите за екзотични екскурзии. Това се дължи на факта, че такъв тип места са най-благоприятни за посещение в периода октомври – март. Азия предлага някои от най-вълшебните места по това време на годината. Ако мечтаете да се потопите в приключения, древна история и култура – то Бали и Тайланд са местата са вас. Това са две от най-приятелските настроени към пътешественици страни и наистина може да поживеете като крале там. Ако пък по-скоро ви привлича мързелива романтична почивка край морето –Малдиви са най-подходящите за вас.  

Независимо каква екзотична почивка изберете за есента и зимата, едно е сигурно – ще се насладите на топло, слънчево време, красиви плажове и спираща дъха природа. Вече може да запазите организирана екскурзия с туроператора „Абакс“ и туристическите агенции в цялата страна до тези дестинации и да не се притеснявате за детайлите на пътуването, а само да му се наслаждавате.  

Започвайки от 18 оквтомври 2022 г.,  

„Абакс“ предлага 10-дневна почивка на Малдивите. Полетите ще продължат до април 2023. Цените стартират от 2750 лв. на човек, като включват: самолетен билет на Turkish Airlines с маршрут София – Истанбул – Мале – Истанбул - София с включени летищни такси, до 40 кг и ръчен багаж до 5 кг с размери 55x40x23, трансфери летище – хотел – летище със скоростна лодка и 7 нощувки в хотел KAANI PALM BEACH 4* на база закуска и вечеря.  

Мартина Найденова, маркетинг мениджър на туроператора, споделя: „Избрали сме този хотел, защото е един от най-добрите на островите. Намира се точно на брега на морето и има отлично обслужване. Също така е чудесна отправна точка за екскурзиите, които сме планирали. В този пакет са включени различни шнорхелинг пакети, където туристите могат да видят делфини, акули и скатове. Хотелът също така е близо да плаващ бар, до където гостите ще могат да пътуват безплатно“. Към пакетната цена е включен и представител на туроператора на английски език, както и две застраховки на „Евроинс“ - медицинска и отмяна на пътуването, покриващи риска от COVID-19, с което се гарантира максимална безопасност и спокойствие на всеки турист. 

„Абакс“ има три предложения за екскурзия в Тайланд – 9,12 или 13-дневна. Полетите до пленителната южноазиатска държава започват от 21 ноември 2022 г. и са на изключително изгодна цена. Пакетът започва от 2216 лв. на човек и включва самолетен билет София – Истанбул – Пукет/ Пукет – Истанбул – София с Turkish Airlines, летищни такси, регистриран багаж до 30 кг, 7 нощувки със закуски в избрания хотел, трансфер летище – хотел – летище с лицензиран автобус, медицински застраховки и водач. 

По време на пътуването българите могат да се забавляват с  

пълна обиколка на остров Пукет 

Там могат да открият една от най-емблематичните гледки в цял Тайланд – Големият Буда, разположен с цялото си великолепие на 45 метра височина, тежест 135 тона, който се намира на върха на хълмовете Накърд (Nakkerd Hills), между Чалонг (Chalong) и Ката. От него се разкрива 360 - градусова, спираща дъха гледка на целия остров. Други забележитености, които туристите могат да видят, са острите Phi Phi и острова на Джеймс Бонд. Това са някои от най-красивите природни гледки в света и със сигурност си заслужават! 

Докато приключенците се наслждават на различни забавления, тези които търсят активна почивка могат да се възползват от множеството СПА процедури, които хотелите предлaгат. Найденова разказва: “Туризмът е ключов фактор за икономиката на Тайланд. Обслужването там е изключително качествено и са обособени всякакви развлечения за туристите. Масажите, които персоналът предлага, наистина ще допринесат за пълния релакс на гостите”. 

Ако копнеете за уникално културно преживяване – то  

остров Бали е мястото  

за вас! „Абакс“ предлага пълна програма, която ще ви помогне да опознаете дестинацията в дълбочина и наистина да разберете обичаите и традициите ѝ. Полетите до острова започват на 16 ноември 2022 г. и ще продължат до април 2023 г. – идеалното време да се възползвате от всичко, което Бали предлага.  

Цените стартират от 3044 лв. на човек и включват самолетен билет София – Бали, Денпасар – София, с Турски авиолинии (през Истанбул), с включен кетъринг, летищни такси, регистриран багаж 30 кг, трансфер летище – хотел – летище и 7 нощувки със закуски, медицински застраховки и водач.  

Но това не е всичко. Туроператорът включва в пакета и редица екскурзии, за които не трябва да се доплаща. Напълно безплатно ще има тур на балийски средища на културата и занаятите, посещения на езерото Бератам и храма Улун Дану, Кралския Храм Taman Ayun и оризови тераси на Jatiluwih. „Това са някои от най-красивите места в страната и са задължителна част от всяко посещение. Снимките от тези места са особено популярни в социалните мрежи през последните години и вълнението да се видят на живо е неописуемо“, разказва още Найденова.  

По време на пътуването туристите ще видят още храма-майка на о-в Бали, Свещения воден дворец Tirta Gangga, Goa Lawah (пещерата на прилепите) и Клункунг. Ще има още и целодневна екскурзия до Батубулан – Goa Gajah – Тирта Емпул – Тампак Сиринг, както и посещение на традиционни танци баронг и крис.  

Всяка една от тези дестинации е оригинална сама по себе си. Независимо на коя се спрете ще останете приятно изненадани от гостоприемността, красивите гледки и интересните беседи.  Екзотиката със сигурност ще впечатли всеки и ще се приберете с добри впечатления, хубави спомени и шоколадов тен! 

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати