Заведения

Резервациите в ресторант скочиха до небето заради холивудска звезда

  29.08.2022 09:20  
Резервациите в ресторант скочиха до небето заради холивудска звезда

Резервациите в английски ресторант "скочиха до небето", след като холивудската звезда Райън Рейнолдс заяви, че заведението сервира "най-добрата индийска храна в Европа". Актьорът пусна през уикенда в профила си в Instagtram снимка на рекламна брошура на ресторант Light of India в Елсмиър Порт.

28-годишният Шаа Рахаман, чието семейство ръководи ресторанта от 1980 г., заяви пред BBC, че е бил "поразен", когато забелязал поста. Той се обадил на родителите си и ги попитал дали Райън Рейнолдс е идвал в ресторанта, а те, от своя страна, го попитали "кой е Райън Рейнолдс? "След като им показал снимки на звездата в интернет и им обяснил, че може да е носил шапка на футболния клуб Рексъм, Рахаман, казва, че родителите му "просто го гледали с безизразни физиономии".

"Родителите ми не гледат холивудски филми, те предпочитат Боливуд", обяснява той.

 

"Те не знаят кой е той, което е забавно," казва Рахаман. "Всички обаче сме му много благодарни, защото неговият пост определени увеличи броя на посетители на ресторанта."

Семейството не знае дали Рейнолдс физически е посетил тяхното заведение, но подозират, че по-скоро си е поръчал храна за вкъщи.

Рейнолдс наскоро бе в Рексъм, на около 30 км от ресторанта, за да изгледа победата на едноименния футболен отбор над Мейдстоун Юнайтед. Той притежава отбора на Рексъм в съдружие с актьора Роб МакЕлъни, след като двамата закупиха клуба през 2020 г. Рейнолдс и МакЕлъни документираха първия си сезон начело на клуба като филмът ще бъде излъчен по Disney+. Рахаман заяви, че с удоволствие би поканил в ресторанта звездата от „Дедпул“, за сметка на зведението, следващия път, когато е във Великобритания.

"Пълна лудост е от неделя насам. Точно започвахме да се възстановяваме след пандемията от COVID-19 и това ни дойде като дар божи", казва той.