Турагенции

Юнайтед травъл Ейджънси ще обслужва дирекция Миграция за самолетни билети

   
Юнайтед травъл Ейджънси ще обслужва дирекция Миграция за самолетни билети

Туристическа агенция „Юнайтед травъл Ейджънси“ ЕООД е сключила договор с дирекция „Миграция“ към МВР да я обслужва за покупката на самолетни билети. Това установи TravelNews в регистъра на обществените поръчки. Само две туристически агенции бяха подали оферти в процедурата - „Юнайтед травъл Ейджънси“ ЕООД и „Тайм ту травел“ ЕООД. Първата напоследък се появява все по-често по търговете, а втората участва за първи път през последните години в толкова голям конкурс, обясниха от бранша. Прави впечатление, че традиционните играчи „България Ер-Посока“, „Атлас травелс“ и „Аргус травел интернешънъл“  въобще не са подали оферти. 

Договорът е на стойност 1 395 000 лева и е за осигуряване на самолетни билети за превоз по въздух на пътници и багаж за нуждите на дирекция „Миграция” и при необходимост хотелски резервации, финансирани или съфинансирани със средства по програми или фондове на Европейски съюз, със средства от други държави или от международни или чуждестранни организации, както и с бюджетни средства.  

„Юнайтед травъл Ейджънси“ ЕООД е дала цена от 1 стотинка без ДДС такса за издаване на самолетен билет. Тя ще предоставя 100% отспъпка от дължимите по тарифни условия глоби и доплащания при смяна на датата на пътуването. Същата е и при дължащите към авиокомпаниите глоби при цялостно или частично анулиране на пътуване. Компанията е получила оценка от 99.90 точки, докато другият играч – 87.13 точки.  

„Юнайтед травъл Ейджънси“ е собственост на Калина Димитрова, показва справка в Търговския регистър. Тя е управител заедно с Бойка Михайлова.  

Мирослав Иванов 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати