Новини Турагенции

Франция ще презентира курортите си пред български туроператори

   
Франция ще презентира курортите си пред български туроператори
Кот Д‘Азур е една от най-популярните провинции на Франция

Френската агенция за развитие на туризма (Atout France) кани български туроператори и туристически агенции на B2B семинар в София, на който ще представи зимни, летни и културни дестинации за широката публика у нас, съобщиха за TravelNews от институцията. Събитието ще се състои на 17 октомври 2022 г. в хотел Hyatt Regency Sofia от 9.30 часа. Участието е безплатно, като могат да се включат всички компании, които имат интерес да се запознаят с актуалните оферти за предстоящия ски сезон във Франция. Освен това да се срещнат с бъдещи свои партньори – френски туроператори и хотели.

Франция ще покаже своята част от Алпите и по-специално провинцията Прованс-Алпи-Кот Д‘Азур, която предлага дестинации за зимата и лятото. На срещата ще бъдат представени ски курортите Val d’Isère, Val Thorens, Alpe d’Huez, Les 2 Alpes, Les Menuires, Meribel, Serre Chevalier, Skiset.

Туроператорите могат да направят директни контакти с френските хотелски вериги BB Hotels, Fabulous Hotels, Labellemontgne, Vacancéole. От туристическите агенции ще присъства Get to France Incoming. Също така ще бъде представено и Монако с луксозните хотели на групата Monte Carlo SBM - Hôtel de Paris Monte-Carlo, Hôtel Hermitage Monte-Carlo, Monte-Carlo Beach, Monte-Carlo Bay Hotel & Resort и Méridien Beach Plaza.

Специално внимание ще бъде обърнато още на възможностите за културен туризъм чрез презентация на замъка Château Royal d’Amboise, който е сред най-известните в долината на Лоара във Франция.

Регистрацията става онлайн чрез този линк: https://forms.gle/XmnNDDj54sUh5BcX7 и е отворена до 28 септември.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати