Новини Турагенции

Рапсоди травел прави младежки пътувания и през есента

   
Рапсоди травел прави младежки пътувания и през есента

Туроператорът „Рапсоди травел“ е известен с младежките си турове, които поставят забавленията и партитата на фокус, като те ще продължат и през есента. Зорница Танева, управител на туроператора, сподели пред TravelNews: „Именно такъв тип програми ни отличават от останалите агенции. Искаме да покажем нещо по-различно и да съчетаем културните забележителности с много забавления и развлечения“. Тя отбеляза като голям успех и програмата „Lost in Istanbul“. Турският мегаполис се оказа голям хит сред българите през 2022 г. и изглежда тенденцията ще се запази и през есента. „Истанбул е много популярна дестинация и искахме да и направим един по-оригинален прочит. Това, което ни отличава от други организатори е, че изготвяме програми, насочени към младежи – с много партита и интересни забележителности. За Истанбул имаме планирано парти на яхта, което засега привлича много от записалите се“, обясни тя. Успехът на начинанието е красноречив – резервациите до момента са близо 200, а всеки ден постъпват нови и нови запитвания за това добре познато, но все пак много интересно място.  

Достъпните цени също са фактор за интереса на туристите към Турция. Пакетът е на стойност 229 лв. на човек и включва: 2 нощувки със закуски, пешеходна обиколка на Истанбул с екскурзовод на български език, транспорт с модерен туристически автобус и представител на агенцията по време на пътуването и цялостна организация, застраховки към „Евроинс“. „Lost in Istanbul“ ще се реализира от 28 до 31 октомври с нощен автобусен преход – идеалната възможност за максимално много свободно време в града. 

Две от най-популярните дестинации за есента остават Дубай и Египет. Тези места отдавна не се считат за екзотични сред българите и все по-често биват избор номер 1 в морските почивки. А какво по-хубаво от жарко слънце и топло море през септември и октомври?! Особено в съчетание с невероятни забележителности, предложението е уникално.  

Небостъргачи, прорязващи небето, хотели, не на брега, а точно във водата?! Храмове, излезли сякаш от приказките, и безброй приключения за цял живот? Това е Дубай – модерен свят, който дава уникалната възможност да се докоснете до древната арабска култура. Програмата на „Рапсоди травел“ ще се проведе от 20 до 27 септември и от 11 до 18 октомври 2022 г. Цените започват от 999 лв. и включват 7 нощувки със закуски в двойна стая в избран хотел, самолетен билет София – Абу Даби – София с редовен полет на WIZZ AIR , малък ръчен багаж /40 х 30 х 20/, priority boаrding, голям ръчен багаж до 10 кг (50 x 40 x 23 cm), трансфер летище – хотел – летище, тур на Абу Даби на български език с включено посещение на двореца на Шейха, застраховки към „Евроинс“ и представител на агенцията по време на пътуването. „С тази програма наблягаме на класа и лукс – с модерните хотели, красивите гледки на небостъргачи и интересните екскурзии край града, всеки може да се почувства като шейх“, шегува се Танева.  

Въпреки това е напълно права! Ако има един град, който да сбъдне и най-смелите ви мечти – то това е Дубай. Градът е нестандартен и интересен с модерния си облик, но разходките в пустинята и старите части могат да са също толкова любопитни. „Рапсоди травел“ планира да запознае туристите си с всичките (или поне с повечето) лица на Дубай, за да може всеки сам да реши дали предпочита новия лъскав град или стария и традиционния.  

През октомври пък хитът остава египетският курорт Хургада. Неслучайно курортът е толкова популярен сред българите през последните няколко години – обслужването е невероятно, плажовете чисти и приветливи, а all inclusive хотелите са оборудвани с всичко необходимо за една чудесна почивка. Хубавото на пакета е, че при желание туристите могат да се впуснат в културнопознавателни приключения. Египет е страна, богата на история и древни артефакти, които гарантирано ще впечатлят всеки любител на историята.  

Туроператорът предлага своя 8-дневен пакет за двама възрастни на цени от 1049 лв. и включва директен чартър от България до Хургада, летищни такси, регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж, 7 нощувки на база All Inclusive, медицинска застраховка "Traveler" към „Евроинс“ с покритие 5 000 евро, трансфер летище – хотел – летище, екскурзовод на български език за целия престой.  

Оказва се, че за клиентите на „Рапсоди травел“ сезоните са без значение и купонът продължава и лете, и зиме! Но от какво повече биха имали нужда туристите, когато имат топли спомени, вълнуващи преживявания и забавни моменти! 

Йоана Шомова 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати