Събития

Снимай Балон Феста Белоградчик 2022 и спечели яки награди

   
Снимай Балон Феста Белоградчик 2022 и спечели яки награди

Между 22 и 25 септември над небето над Белоградчишките скали ще се проведе ежегодната Балонена фиеста, а освен да станете свидетели на зрелищно летящо шоу, ще може да спечелите и фантастични награди!

Всеки присъстващ на балон феста Белоградчик 2022 има възможност да се включи във фото конкурса, който ще се проведе в дните на събитието и да си тръгне с една от 6-те награди.

Как да участваш? 

  • Заповядай на фиестата в Белоградчик в периода 22-25.09.2022г.
  • Направи запомнящ се кадър с телефон, фотоапрат или таблет.
  • Качи снимката в коментар под специалният пост във Фейсбуук тук.
  • Сподели поста с приятелите си.

Важно: Ако си професионален фотограф, може да изпратиш авторските си снимки от фиестата на имейл адрес[email protected] и имаш шанса снимката ти да бъде избрана за официална корица на фиестата догодина. Правата за използването и разпространението на избраната снимка могат да бъдат договорени единствено с нейния създател.

Снимка: Adventures in Belogradchik

Какво може да спечелиш?

Наградата на пилотите – Свободен полет с Балон на стойност 300лв., за да изпитате тръпката от това незабравимо приключение. Снимката ще бъде избрана от пилотите, участващи във фиестата.

Наградата на Photosynthesis – Ваучер на стойност 200 лв. за принт центъра им, за да запечате на хария незабравимите мигове. Снимката ще бъде избрана от служителите на магазина.

Наградата на екстремното списание 360mag.bg – Комплект екстремни списания в дизайнерска чанта на стойност 100лв. за снимката с най-много интеракции (реакции + коментари).

Наградата на Video Fabrika – ваучер на стойност 200 лв. за всички фото и видео услуги. Снимката ще бъде избрана от управителя на Video Fabrika. За тази награда ще се разглеждат единствено снимки, направени с телефон.

Наградата на публиката – Ваучер на стойност 200 лв от Supergift.bg, изтеглена чрез томбола между всички споделили, харесали и коментирали снимките.

Специална награда от Диваци – покана за участие в епизод на Диваци за най-оригиралното селфи. Снимката ще бъде избрана от екипа.

Всички награди ще бъдат изтеглени на 30.09.2022.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати