Транспорт

Крис Теофилидес е обявен за Круизна личност на годината за 2022 на Seatrade Cruise Awards

  19.09.2022 11:47  
Крис Теофилидес е обявен за Круизна личност на годината за 2022 на Seatrade Cruise Awards

 Celestyal, носител на редица награди и превърнала се в избор №1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие, има удоволствието да съобщи, че нейният главен изпълнителен директор, Крис Теофилидес е обявен за Круизна личност на годината за 2022 на Seatrade Cruise Awards. Церемонията се проведе в Малага по време на най-голямото търговско изложение и конференция Seatrade Cruise Med. Наградата „Seatrade Cruise Личност на годината” е за човек, надминала себе си в своя сектор или индустрия и който представянай-доброто в своята област и въплъщава ценностите, които Seatrade смята за основни. Според Мери Бонд, директор на Seatrade Cruise, Крис Теофилидес е достоен носител на наградата поради своята устойчивост и силно лидерство, което е позволило на Celestyal да се превърне в лидер сред круизните кораби със среден размер и да достави автентични изживявания, основани на гръцките корени на компанията. Бондподчерта силните страни на Теофилидес в стратегическото планиране и привличането на финансиране, което позволява на Celestyal да осигури инвестиции, част от които са предназначени за обновяване на флота. В една нормална оперативна година Celestyal допринася с над 100 милиона евро за местната гръцка икономика, като същевременно компанията е оценявана и за своето активно прилагане на устойчив туризъм. Пример за това е новата завладяваща персонализирана програма за крайбрежни екскурзии „Автентични преживявания“ (Authentic Encounters), която предоставя уникални практически изживявания на малки групи гости извън „утъпканите пътеки“, за да съхрани духа на местата, които Celestyal посещава.

По повод наградата, Крис Теофилидес каза: „Във време, в коетопостоянството на цялата круизна индустрия беше подложено на изпитание, да бъда удостоен с наградата „Seatrade Cruise Личност на годината“ за 2022 г. ме кара да чувствам смирение. Нашата индустрия има късмета да разполага с необичайно множество от изключителни професионалисти на всички нива. Да работя сред тях в стремежа ни да осигурим управление в бурни морета беше привилегия – да бъдеш признат и избран е огромна чест. Както свсички успехи в живота, днешното признание е екипно постижениеи до голяма степен, е резултат от упоритата работа на страхотна група колеги в Celestyal и аз съм им благодарен за тяхната непоколебима страст и отдаденост.“

Контакти:

Венелина Михова, Action Bulgaria, [email protected], тел.: +359885752002

За Celestyal 

Celestyal Cruises бързо си изгради репутация и спечели признание като избор №1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие благодарение на своя опит в региона и на изключителното гостоприемство, което гостите получават на борда. Компанията управлява два кораба за пътувания в региона, а по-малкият им размер гарантира истинско и уединено преживяване за пътниците. Философията на компанията е изградена върху уникалното гръцко наследство, което съчетава гостоприемството с истинското потапяне в атмосферата на дестинациите и осигурява автентично преживяване за цял живот, както на борда, така и на сушата.

Мерки за здравословно и сигурно пътуване

Основен приоритет за Celestyal Cruises е спазването на изискванията за опазване на околната среда и здравето, безопасността и благополучието на гостите на борда, на екипажа, както и на общностите, които посещават. Като член на Международната асоциация на круизните линии, от компанията приеха задължителни мерки за подобряване на здравните протоколи, като част от поетапното възобновяване на круизните пътувания. 

Съобразени с препоръките и съветите на водещи учени, медицински експерти, на европейските и гръцките здравни власти, тези протоколи се прилагат по време на цялото пътуване. Мерките за опазване на здравето и гарантиране на безопасността подлежат на непрекъснато оценяване и коригиране въз основа на развитието на пандемията от COVID-19 в Европа. Те са съобразени с наличието и промените по въведените превантивни, терапевтични и смекчаващи мерки.

Награди      

Между 2014 г. и 2021 г. Celestyal Cruises получи най-високите отличия в рамките на наградите за туризъм, които са едни от най-престижните за гръцката туристическа индустрия. Това включва 1 платинен, 14 златни, 9 сребърни и 5 бронзови отличия в различни категории, включително “Отлично преживяване на гостите”, “Соло пътувания”, “Инициативи за КСО” и “Принос към икономиката”. През декември 2018 г. и 2019 г. Celestyal Cruises получи наградата на редакторите на британското издание Cruise Critic за “Най-добро обслужване”. През февруари 2018 г. Celestyal Cruises получи 4 отличия на Cruise Critic.

През 2019 и 2020 г. Celestyal Cruises беше отличена за цялостния си принос в развитието на круизната индустрия в Източното Средиземноморие в рамките на наградите MedCruise.

Корпоративна отговорност

Celestyal Cruises е дълбоко отдадена на устойчивостта и етичните бизнес практики. Компанията активно подпомага местните общности на дестинациите, които посещава, особено в сферата на образованието. Celestyal Cruises подкрепя и неправителствени организации в областта на културата с цел насърчаване на младежкото предприемачество, развитие на студентите от морските региони и подобряване благосъстоянието на децата.

ISO сертификати

Целият спектър на дейността на Celestyal Cruises в управлението на круизни кораби, включително техническо управление, управление на хотели и екипаж, както и на офиси, са сертифицирани в съответствие със стандартите ISO 9001/14001. Сертифициращият орган е DNV, която е широко призната като най-голямата и уважавана рейтингова агенция за морската индустрия.

 Анкета

Къде ще пътувате за Коледа и Нова година?


Резултати