Новини Турагенции

Мистрал травел пуска директен чартър от София до Пунта Кана за Нова година

   
Мистрал травел пуска директен чартър от София до Пунта Кана за Нова година

Доминиканската република е една от най-атрактивните дестинации през последните години. С красивите си плажове, топло време и невероятно обслужване, мястото е сигурен фаворит за зимните празници. Българите обаче сякаш често бягат от идеята за пътуване по празниците и избират да празнуват Нова година в близка компания “по нашенски”. Именно поради тази причина туроператорът “Мистрал травел” пренася българския купонджийски дух на Пунта Кана. Компанията работи в партньорство с BG VOICE и предлага уникалната възможност за посрещане на новата 2023 година в компанията на Deep Zone, Галена, Тончо Токмакчиев, DJ Stenly, Фики и Краси Радков. С родните звезди всеки ще успее да се почувства у дома си в другия край на света!

За целта „Мистрал травел“ организира директен чартърен полет на българската авиокомпания GullivAir с 335-местния Airbus A330 за пътуването, като няма спирки за зареждане. Полетите са на 27 декември 2022 г. с връщане на 4 януари 2023 г. “Програмата е много интересна. Реално много от българите избират да не пътуват в чужбина конкретно за Нова година, защото си харесват нашите събирания и партита. Затова местим партито в Доминикана. Предлагаме програма с български артисти, които всички познават и обичат”, коментира пред TravelNews управителят на туроператора Борис Карагеоргиев.

Началната цена на пакета е 6247 лв. на човек. Тя покрива транспортни разходи - самолетни билети, летищни такси, 23 кг чекиран багаж и 10 кг ръчен, трансфер летище – хотел - летище в лицензиран климатизиран автобус, както и 7 нощувки в един от най-добрите хотели - Barcelo Bavaro Palace. "Това е хотел с дългогодишно, изпитано качество. Петзвездният комплекс е един от най-известните в Пунта Кана, а плажът към него е в топ 10 в световен мащаб. Над 80% от стаите гледат към морето, а обслужването е на високо ниво“, обясни Карагеоргиев. Към пакета е включено и изхранване на база all inclusive, както и достъп до 3 частни български партита с гореспоменатите артисти. Те ще вземат участие в следния ред: 

Туристите ще получат и медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с "Евроинс". На разположение ще е цялостно обслужване на български език по време на престоя. Към днешна дата Доминиканската република не изисква представяне на PCR или антигенен тест, но в случай, че това се промени, туроператорът няма да покрива този разход.

Кристално сините води на Доминикана предлагат много възможности за забавление. Независимо дали посетителите ще изберат да се препичат на слънце, да плуват и да се гмуркат с морските обитатели, или да пробват различни морски спортове, то със сигурност преживяването ще е незабравимо. Срещу допълнително заплащане може да опитате някои от най-популярните активности в страната. 

“Мистрал травел” предлага посещение на Остров Саона, плуване с делфини в Манати Парк, zipline приключение и Coco Bongo. Една от най-популярните екскурзии на туроператора е тази до Санто Доминго. Това е едно от най-любопитните места и най-старият град в двете Америки. Там могат да се видят колониални монументи от V век, първата катедрала, построена в Новия свят, националния президетски дворец и много други.

Пунта Кана идеално представя същността на Карибите. В североизточната част на Доминикана може да се открие всичко онова, което се свързва с латино културата: приказни плажове, гъсти палмови гори и цветна архитектура. Впечатление в страната несъмнено правят и хората. Местните винаги посрещат туристите с усмивка и винаги са готови да разкажат повече за държавата си.

Потопете се в тази уникална палитра от култура, архитектура и горещи нрави! Всяка Нова година може да прекарате на парти в България, но само веднъж може да посрещнете 2023 г. на един от най-красивите плажове на света, в компанията на най-големите наши изпълнители. А какъв по-добър старт на годината от екзотично пътуване, топли спомени и шоколадов загар?!

Йоана Шомова  



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати