Новини Хотели

CNBC Travel определи най-добрите хотели за бизнес пътуване у нас

  04.10.2022 11:13  
CNBC Travel определи най-добрите хотели за бизнес пътуване у нас

След две години пандемия международните пътувания все още са предизвикателство и изискват подготовка, за да бъдете уверени, че всичко ще мине по план. И преди нея, и сега обаче откриването на добър хотел за бизнес пътуване не е било проблем.

CNBC Travel и компанията за пазарни данни Statista съставиха за първи път класация на „Най-добрите хотели за бизнес пътници“ в Европа.

В рамките на проучването са анализирани над 10 000 четири- и петзвездни хотела в 117 дестинации. Те са подбрани специално с оглед потребностите на корпоративния свят.

За съставянето на класацията CNBC Travel и Statista провеждат анкета в периода 3 май до 7 юни 2022 г., в която участват бизнес пътници и професионалисти от хотелиерската индустрия, и преглеждат над милион сведения за хотелите - информация за тяхното местоположение, бизнес съоръжения, храна, развлекателни дейности, характеристики на стаите и субективни отзиви на потребители, оставени в Google, TripAdvisor, Expedia и подобни уебсайтове.

Накрая натрупаните данни са подредени по приоритет, за да бъдат взети предвид най-важните характеристики за хотелите за бизнес пътници. Финалистите в класацията може да откриете лесно, търсейки по град или държава.

За CNBC Travel и Statista най-добрите хотели за бизнес пътувания у нас се намират в София. По реда им на класиране това са Novotel Sofia, Grami Hotel Sofia, Holiday Inn Sofia, Best Western Premier Sofia Airport Hotel и Metropolitan Hotel Sofia.Анкета

Къде ще пътувате за Коледа и Нова година?


Резултати