Транспорт

Авиокомпания предлага самолет под наем за разкрепостени пътници (ВИДЕО)

   
Авиокомпания предлага самолет под наем за разкрепостени пътници (ВИДЕО)

Разкрепостена авиокомпания предлага наем на самолет за 45 минути и заявява, че пътниците могат да се качат на борда само по прашки и бельо, стига да пристигнат навреме.

Повечето от нас са чували за клуб „На една миля във въздуха“. Така на жаргон и с известна доза гордост се наричат хората, успели да правят секс на борда на летящ самолет. За мнозина тези истории са само празни хвалби, но за други те звучат доста интригуващо и те се опитват да ги осъществят.

От друга страна, обаче, стюардите и стюардесите всячески се опитват да попречат на такива начинания по време на полет, които се правят най-вече в тоалетната.

Във Великобритания, например, е незаконно да се прави секс в публична тоалетна, включително и на самолет.

Компанията Love Cloud Vegas, обаче, предлага напълно законна възможност да осъществяване на тази фантазия чрез наемане на самолет, който лети около Лас Вегас. На борда има легло и пътниците могат да правят секс без да ги е страх, че ще ги хванат, съобщава Daily Star, цитиран от novini.bg.

Двойките могат да наемат самолет на Love Cloud за 995 долара и да се развихрят на специално монтираното легло, докато 51-годишният пилот Антъни Блейк прави кръгчета в небето със слушалки на ушите.

В серия от клипове компанията показа свои разгорещени пътници, които се качват на борда по прашки и сутиени.

„Винаги забавна и гореща среща, можете да се появите в официално облекло или по прашки. Стига да се появите навреме“, посочват от компанията.

Има възможност за наемане на самолета за час и половина срещу 1495 долара. Предпазните колани могат да се махнат две минути след излитането.

Пилотът Блейк обясни, че има всякакви хора, които се опитват да правят секс в самолета – от възрастни двойки до младоженци и дори суингъри.

Веднъж той возил двама пътници, които „хванали съпрузите си да изневеряват – един с друг“, след това подписали документите за развод и се срещнали във Вегас без да се познават.

„При пристигането мъжът я прегръщаше отдалече и не изглеждаха много близки. След полета ги снимах, пъхнали език в гърлото на другия. Той я сграбчи за гърдата и двамата показаха среден пръст. След това изпратиха снимките на бившите си“, разказа той.

Интериорът на малкия самолет е с луксозни кожени седалки, много възглавници, легло и червени секси завивки. Можете да гледате през прозореца към града отдолу... ако не сте заети с друго.

Гостите могат да си поръчат допълнително шампанско, ягоди с шоколад и дори повече хора. Всеки самолет може да носи до 400 кг, така че можете да качите двама, трима или дори повече хора на борда.

След като кацнете, получавате сертификат за клуб „На една миля във въздуха“, за да можете да докажете, че сте част от него.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати