Новини Турагенции

DERTOUR представи екзотични дестинации и нови хотели за българите

   
DERTOUR представи екзотични дестинации и нови хотели за българите
Представянето на различните дестинации предизвика голям интерес сред туристическите агенции в България
  Мирослав Иванов

Туроператорът DERTOUR Bulgaria, който е част от големия германски концерн, представи екзотични дестинации и нови хотели за българския пазар. Това се случи на специално събитие DERTOUR Connect, което се проведе в „Гранд хотел Милениум София“ и на него присъстваха над 100 туристически агенти от цялата страна. Генералният мениджър на компанията Иван Савов приветства гостите и пожела на всички повече клиенти през зимния сезон до топлите дестинации. Надяваме се да може да правите и повече резервации за пролетта и лятото на 2023 г. до новите и обновени хотели, които представяме на вашето внимание, подчерта той.

От дестинациите бяха презентирани Малдивите, Сейшели, Дубай, Мавриций, Виетнам, Гърция, Испания и др. Atmosphere Hotels & Resorts показа своите красиви хотели Atmosphere Kanifushi и Vary By Atmosphere на Малдивите. Тя притежава още четири обекта с марката OBLU и два с марката Ozen в държавата.

LUX* Resorts & Hotels представи своите 6 обекта на Мавриций, Малдиви, Дубай, Виетнам, Франция и в Китай, който продължава да е затворен и налага карантина на пристигащите. Сейшелите бяха презентирани от Министерството на туризма на островната държава. Групата Emaar Hospitality Group разказа за своите хотели и курорти в Дубай. Тя притежава веригите Address Hotels + Resorts, Vida Hotels and Resorts и хотел Al Alamein в Обединените арабски емирства. Освен това е собственик на Дубай Марина и голф клуб.

Aldiana Club Resorts показа своите хотели в Италия, Испания, Гърция, Турция, Тунис и за ски в Австрия. Най-много презентации имаше за обекти в Гърция. Inova Hospitality представи своите 18 хотела в Гърция, включително на Халкидики, Тасос, Парга, Скиатос и др. Групата има и един хотел в Испания.

Гръцката Domes Resorts обясни новостите в своите 8 луксозни обекта, като сред тях има на Крит, Корфу, Закинтос. Компанията притежава и Domes Lands в Португалия. PHĀEA Resorts презентира 4 хотела на остров Крит, с които набляга на Средиземноморския лукс и начин на живот.

На остров Тасос внимание предизвика хотел ALEA HOTEL & SUITES, който е разположен на площ от 35 000 кв. м. Намира се в близост до Скала Принос и на 12 км от Лименас. Най-голям интерес имаше към Danai Beach Resort & Villas, който хотел е на Халкидики и е познат на българската публика. Луксозният петзвезден комплекс се намира в Никити на втория ръкав Ситония. Разполага с 60 апартаменти и вили, собствен плаж, самостоятелни басейни към къщите, един голям основен басейн и вътрешен СПА басейн. В него има 3 ресторанта, СПА, фитнес, тенис корт, плажни барове. За новия сезон през 2023 г. ще бъде изцяло обновен Sea Side барът и ще има пекарна. Хотелът разполага със собствени лозя и произвежда вино, което се предлага в ресторантите и баровете.

Две авиокомпании бяха представени на събитието – гръцката Aegean, която оперира от София до Атина, и дубайската Fly Dubai, която има пет дни в седмицата директни полети от София до Дубай.

Водещ на изисканото мероприятие беше Михаил Дюзев, а за доброто настроение по време на коктейла се погрижиха квартет Destiny и поп легендата Васил Найденов.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати