Заведения

Мария Жекова отваря ресторант в Родопите

   
Мария Жекова отваря ресторант в Родопите

Мария Жекова, която спечели последния до момента сезон на "Мастършеф" а после стана водеща на шоуто "Гласът на България" по Би Ти Ви, отваря собствен ресторант. Тя вече подготвя феновете си за откриването на своето заведение, пише "Пловдив 24". 

Сградата е била склад за картофи, който готвачката е преустроила. Тя показа снимки преди ремонта и обясни: "Стар склад за картофи е на път да се превърне в място за сезонна храна, почивка и култура, дълбоко в Родопите". Текстът е написан на английски, което вероятно означава, че бъдещата ресторантьорка ще се цели в чужденците като свои основни клиенти. Иначе с присъщата й любов към българщината би трябвало да го напише на български.

Извън плановете си за ресторант Мария сподели впечатленията си от работата по своето предаване, чийто първи сезон приключва с края на годината. Тя е откровена, че никога не е предполагала колко е трудно да създадеш тв шоу. "След снимките на първия епизод се прибрах с хрема, подути крака, пресъхнала уста и казах на майка ми, че това е най-трудоемкото, което някога съм правила. И после обаче го обикваш заедно с трудността му", коментира готвачката. И призна, че вече никога няма да каже с гордост, че не гледа телевизия, както е казвала съвсем доскоро.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати