Заведения

Сервитьорка от Уисконсин получи бакшиш от 1000 долара

  29.12.2022 12:18  
Сервитьорка от Уисконсин получи бакшиш от 1000 долара

29-годишната сервитьорка Кали Блу от Уисконсин получи невероятен бакшиш от 1000 долара, пише местният вестник "Wisconsin State Journal", цитиран от редица медии.

Това се случило рано в неделя сутринта в ресторант "Gus's Diner" в град Сън Преъри, недалеч от столицата на щата Мадисън.

Клиентът се казва Майкъл Джонсън и е президент и главен изпълнителен директор на верига от клубове за момчета и момичета на окръг Дейн. Той сподели пред вестника, че търсил да ощастливи хора в нужда като част от кампанията на клуба "Плати напред". Двама дарители били осигурили фонд от около 5000 долара за бакшиши.

Джонсън каза, че графикът му за Коледа бил резервиран със семейства, на които планирал да помогне, започвайки от 7:30 сутринта. Той потърсил в интернет ресторанти, отворени рано сутринта и така попаднал на "Gus's Diner". Благодетелят вече бил получил имейл за трудното положение на сервитьорката Блу и отишъл да прецени на място нейното поведение и умения за обслужване на клиенти.

Така той бил достатъчно впечатлен, за да задели 1000 долара от фонда, предава БТА. Общо 12 сервитьори са получили солидни бакшиши, но на Блу се паднал най-големият, защото било коледна сутрин, а тя била последният получател.

Сервитьорката нарече бакшиша "невероятен" и каза, че ще го използва, за да изхранва четирите си коня.Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати