Събития

Нов специализиран бюлетин на Министерството на туризма ще представя културни събития

   
Нов специализиран бюлетин на Министерството на туризма ще представя културни събития

Министерството на туризма започва публикуването на нов специализиран информационен бюлетин, чрез който да представя културни събития в туристическите райони на страната. 

Новият бюлетин „Култура на фокус“ е изготвен от Министерство на туризма със съдействието на Организациите за управление на туристическите райони (ОУТР) и ще се публикува веднъж месечно. Предоставянето на актуална, достъпна и подходящо синтезирана информация ще отговори на нуждите на потребителите на туристически услуги в страната - това са всички пътешественици и туристи, които търсят основните по-значими събития от културния календар.

Първият брой на специализирания бюлетин на МТ за културните събития за тази година е публикуван в секция „Култура на фокус” на сайта на министерството – https://www.tourism.government.bg/bg/kategorii/byuletin-kultura-na-fokus/byuletin-kultura-na-fokus-12023

Представената информация, която в първия брой е главно за събития през месец януари, не е изчерпателна. Възможно е да настъпят промени в датите на посочените събития, поради което информация за точните дати на провеждане може да се получи и от организаторите.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати