Новини Турагенции

България ЕР и Посока ще обслужват Народното събрание и Столична община за самолетни билети

   
България ЕР и Посока ще обслужват Народното събрание и Столична община за самолетни билети
Народното събрание си избра агенция за самолетни билети

Консорциумът ДЗДД „България ЕР и Посока“ ще обслужват Народното събрание за осигуряване на самолетни билети за превоз по въздух на пътници и багаж при служебните пътувания в страната и чужбина на народните представители и служителите. Това става ясно от сключения договор в края на миналата година, показва справка в регистъра на обществените поръчки. Стойността на договора е за 1 720 000 лв. В процедурата участваха още „Атлас травелс“, „Аргус травел интернешънъл“ и „Юнайтед травъл ейджънси“ ЕООД.

Обществената поръчка се възлага въз основа на икономически най-изгодна оферта, определена въз основа на критерия „най-ниска цена“.

Същият консорциум ДЗДД „България ЕР и Посока“ спечели и процедурата на Столична община. Договорът е на стойност 500 000 лв. В процедурата участваха още „Атлас травелс“, „Аргус травел интернешънъл“ и „Юзит калърс България“ ООД.

ДЗДД „България ЕР и Посока“ ще обслужва още Националната електрическа компания ЕАД след като е определена за побелител. Дружеството ще осигурява самолетни билети и хотелско настаняване при служебните пътувания на НЕК и нейните поделения. Предстои сключването на договор, като стойността на поръчката е за 70 000 лв.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати