Турагенции

ТЕЗ ТУР обяви програмата си за Тунис

   
ТЕЗ ТУР обяви програмата си за Тунис

Тунис е забележителна дестинация, в която всеки ще намери нещо за себе си. Култура, приказни гледки, изживяване, което няма да разочарова нито един пътешественик. Страната ще ви замае с ярки градове, прекрасно море, безкрайни плажове, красиви хотелски комплекси, вкусна кухня, разнообразни забавления, интересна история и много забележителности.

До преди няколко години беше популярна дестинация, която някак беше изместена от Турция и Египет, но през последните 1-2 години отново се завръща на българския пазар и определено има какво да предложи. На първо място, историята е изключително богата, като най-старите находки тук водят още до каменната ера, макар че Тунис си остава най-популярен с древните останки на град Картаген и разбира се, с декорите си от Междузвездни войни! Вкусовете ще ви очароват със своята смесица от арабска, средиземноморска и френска кухня. Средиземноморието, разкошните пясъчни плажове са още една от причините за омагьосващия чар на Тунис.

А няма по-добри специалисти 

от “ТЕЗ ТУР”, които да могат да ви запознаят с местната култура. Това е един от туроператорите, който се е наложил като същински професионалист за тази дестинация. Компанията осигурява посрещането и изпращането на българите на място, което допринася за високия стандарт и доброто обслужване, независимо от дестинацията. Местните гидове ще се погрижат за туристите и ще им покажат чаровността на арабската страна чрез интересни истории, пленителни забележителности и автентична кухня. 

Програмите на “ТЕЗ ТУР” стартират на 23 май и ще продължат до 27 юни 2023 г., а есента се завръщат от 29 август до 3 октомври. Полетите от София ще са всеки вторник и са включени в цената, както и 7 нощувки в хотел по избор на база All Inclusive. Програмите започват от 452 евро на човек, което прави Тунис една от най-достъпните морски дестинации за лято 2023. В сумата влизат още трансфери и медицински застраховки с “Евроинс“.

Монастир, Сус, Хамамет, 

Порт Ел Кантауи са известни курорти, които привличат милиони туристи от цял свят, тъй като разполагат с модерни хотелски комплекси с всички удобства и съоръжения за спорт и забавление. Поради тази причина и хотелите, които “ТЕЗ ТУР” предлагат, са в тези райони. Освен всички забавления, които курортите предлагат, те са и отлична начална точка за обиколка на забележителностите в Тунис. Страната е била кръстопът на цивилизации и има богата история от 3000 години. 

Римляни, араби, турци, финикийци и накрая французите са дали някакъв елемент от културата, която днес съставлява съвременен Тунис. Човек може да се запознае с тези детайли при посещение на амфитеатъра в Ел Джем, старата столица Картагена и Сиди Бу Саид. Отделно Сус и Хамамет сами по себе си са големи градове с богата история, където може да посетите Стария град, пазара и джамиите, които са в традиционен арабски стил. 

На разположение на българите е избор от 15 хотела в района, които имат изключително висока клиентска оценка. “Предлагаме голямо разнообразие от 4 и 5-звездни хотели в най-добре познатите курорти. Така всеки може да се наслади на изпитано качество, страхотни плажове и отлично обслужване”, изтъкна пред TravelNews Милена Недялкова, маркетинг мениджър в "ТЕЗ ТУР". 

Почивката в Тунис е чудесното решение за всеки, който желае да се наслади на достъпна лятна почивка, която съчетава екскурзионни и ваканционни елементи. Държавата е изключително многослойна и предлага безброй възможности за културни и активни дейности. Прекрасното време е естествено само плюс! 

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати