Новини Турагенции

Белпрего травел ще участва на Ваканция и СПА Експо

   
Белпрего травел ще участва на Ваканция и СПА Експо

Идва 39-то издание на международното туристическо изложение HOLIDAY & SPA Expo 2023 (Ваканция и СПА Експо), най-голямото събитие, посветено на туризма в България. Борсата ще отвори отново врати от 15 до 17 февруари 2023 г. в залите на „Интер Експо Център“ в София. Под мотото „Динамика и доверие“ на него ще се разгледат нови и иновативни туристически предложения за годината. Популярни ваканционни дестинации, хотели, туроператори и компании от съпътстващата индустрия, показват какво са подготвили за 2023 година.

Туроператорът “Белпрего травел” ще вземе участие за поредна година и ще представи на посетителите атрактивните дестинации в Турция и какво може да се очаква от тях през тази година, заяви Радослава Белеганска, управител на компанията. 

Гости на щанда на фирмата ще бъдат представителите на едни от любимите хотели за българския пазар - фамозните перли в Анталия - Rixos, Kaya, Kaya Palazzo,Calista Luxury Resort, Cullinan Belek и предпочитаните от всички TUI Magic Life Jacaranda, Imperial,Von Resort Hotels, Riolavitas, Numa Hotels,Titan Hotels, Royal Garden, Eftalia Hotels и Justiniano Hotels. 

Туроператорът е специализиран в турските дестинации повече от 15 години и за това има добри предложения, не само за Анталия. Егейска Турция също е търсена сред българите през 2023 г. и от “Белпрего травел” са подготвили представяне на хотелите Seven Seas Sealight, Elite, Maxeria, Anadolu Hotel Resort and Spa, както и на Laur Hotel Didim. 

За всички гости на щанда на компанията по време на изложението „Ваканция и СПА Експо“, любезните домакини са подготвили приятни изненади. 

Сред другите участниците, избрали борсата, за да промотират своите дестинации и туристически продукти, са национални, регионални и представителни браншови организации, туроператори и туристически агенции, хотели и курорти, спа и уелнес комплекси, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен туризъм. Гостите могат да очакват да видят дестинации като Испания, Румъния, Малдиви и др. За първи път ще бъдат представени услуги и продукти за туризма от Литва, Мавриций и Перу. 

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати