Новини Хотели

Пампорово предлага отлични условия за ски

   
Пампорово предлага отлични условия за ски

Условията за ски в Пампорово са отлични, информират от Планинската спасителна служба. Около 25 см е новият сняг в курорта, а в района на връх Снежанка покривката достига 80 см, според данни от „Пампорово“ АД. Отворени са 11 писти. 

В момента курортът е предпочитан от турските туристи за тяхната ваканция. Българите ще го напълнят за междусрочната ученическа ваканция. През целия февруари се очертава да има добри условия за ски. Засега са такива прогнозите и покрай празниците на 3 март. Затова побързайте да резервирате отрано за февруари и март, за да ползвате по-добри цени и отстъпки.

Продължават подобренията в ски зоната по обработка на ски пистите и системата за изкуствено заснежаване. В отговор на търсенето от туристите в курорта се предлагат и алтернативни програми на открито като зимни преходи със снежен гид и снегоходки, моторни шейни до връх Перелик и конна езда в обособена зона.

Той е предпочитаният ски курорт за семейна почивка 

и провеждане на детски лагери в България. Пампорово се грижи за най-малките с особено внимание и детайл. Децата се радват на избор от няколко локации за забавления в ски зоната. На ски център Малина има обособена детска ски зона, където най-малките от 4 до 7 години могат да правят първи опити в белите спортове на специално за целта съоръжение или да се спускат със зимни туби, а по-порасналите от 7 до 12 години ще се учат как да усъвършенстват уменията си заедно със своя инструктор. Децата могат да се забавляват на закрито и в туристически център Пампорово, като използват всички възможности за игри в залите на детския център заедно със своите родители.

И през този сезон се запазва социалната политика за деца и ученически лагери, като отново се предлагат преференциални условия за ски услуги и настаняване. Продължава и програмата за семейства с деца, които получават гарантирани отстъпки за лифт карти и пакетите. Целта е да се възпитава любовта към белите спортове чрез забавление и учение в безопасна контролирана среда.

Пампорово предлага и варианти за изнесен офис в планината.

В ски зоната или в хотела, работата може да се превърне в удоволствие, а планината - във вдъхновение. Конферентен център "Пампорово" е едно от местата в курорта, което предоставя всички условия за творчески кът и приятна работна обстановка, технически оборудван с обособени индивидуални зали и бърза интернет връзка - пространство за нови идеи.

Допълнително предложение за всички гости в курорта е и луксозният Body & Soul SPA Lounge "Перелик". Центърът е разположен на три нива с площ около 3 000 кв. м площ и предлага достъп до голям брой услуги. Туристите закупили лифт карти ще могат и през този сезон да ползват отстъпка от цените за достъп до центъра срещу предоставяне на валидна лифт карта.

Всички актуални новини и промоции могат да се следят на сайта www.pamporovo.me, както и в социалните канали на курорта във Facebook, Instagram и YouTube канал, където Пампорово присъства активно с директни включвания, Live stream от конкретни места и събития, онлайн игри, Giveaway кампании и последни новини от курорта.

Димо Христов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати