Новини Хотели

Най-луксозният курорт в света отвори врати в Дубай

   
Най-луксозният курорт в света отвори врати в Дубай

Бионсе и Кендъл Дженър поведоха празненствата за дебюта на най-обсъждания нов хотел в Дубай.

Преди откриването си на 10 февруари Atlantis The Royal организира пищно тридневно представяне пред популярни личности и звезди, като Елън Помпео, Бар Рафаели и други, предава списание People.

След завършването на проекта на стойност 1.4 млрд. долара гостите скоро ще могат да се насладят на стаи с прекрасни гледки - някои със собствен басейн, възможности за хранене от световна класа, включително ресторанти на осем знаменити готвачи, както и на вълнуващи атракции, сред които най-големия аквапарк в света.

„Това е. Най-накрая дойде нашият момент да разкрием Atlantis The Royal като най-луксозния развлекателен курорт в света. Откриването на курорти като този се случва само веднъж или два пъти на десетилетие и нямаме търпение да го споделим със света“, заявява Тим Кели, управляващ директор на Atlantis Dubai.

Курортът предлага много атракции, включително близо два километра и половина частен плаж - най-големия подобен участък в Дубай.

Има и голям избор от басейни в целия имот, включително 44 частни инфинити басейна в апартаменти и мезонети, кабани с частни малки басейни, два басейна само за възрастни в Nobu by the Beach и Cloud 22, както и Royal Pool за семейства, който разполага и с детски басейн.

Ако това не е достатъчно, тук е и рекордьорът Atlantis Aquaventure - най-големият воден парк в света, който държи титлата на Гинес за най-много пързалки (цели 50).

Курортът е дом на един от най-големите аквариуми с медузи в света с 4000 обитатели, посочва списание People.

Междувременно, възрастните могат да избягат в холистичния спа център Awaken Wellness или да се отправят към някой от плажните клубове, в които не се допускат деца - White Beach и Nobu by the Beach.

В имота има и няколко водни съоръжения, включително Skyblaze Fountain - шоу с вода и огън.

Atlantis The Royal разполага със 795 стаи, апартаменти и мезонети, от които 44 имат собствени частни басейни. Луксозните стаи са декорирани с ръчно изработени артикули, както и с творения на луксозни марки, като Hermès, Frette и Graff.

Хотелът ще приеме първите си гости на 10 февруари, като вече се приемат резервации.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати