Новини Хотели

Най-желаните имоти в Airbnb за 2023 г.

   
Най-желаните имоти в Airbnb за 2023 г.

В началото на новата година от Airbnb публикуваха списък с най-желаните нови имоти за 2023 г. в сайта, предлагащ ваканционни домове и жилища под наем.13 имота си извоюват тази привилегия в рамките само на десет седмици след пускането на обявите за тях. Те се намират в шест държави, на четири континента и варират от малко жилище до къща за гости във функциониращо семейно ранчо.

Ето ги и тях: 

Съвременна хижа в Смоуки маунтинс, Тенеси

Airbnb
Airbnb

Тази хижа с една спалня и две бани е закътана в Уиспъринг крийк в Смоуки маунтинс.

Тя е част от планинския курорт Беър фут и е заобиколена от други хижи и от двете си страни. Външните дворове на имота обаче разполагат със спускащи се паравани и дървени летви за по-голямо уединение.

Имотът е с капацитет до четири гости.

Скритият рай, Кейптаун, Южна Африка 

Airbnb
Airbnb

Тази вила с пет спални гледа към плажа Хаут бей и разполага с отворена кухненска зона с камина, която гледа към планините.

Основната спалня на къщата е с прилежаща към нея баня, а останалите четири спални разполагат с двойни легла и споделят две бани. Престоят включва камериерски услуги от понеделник до петък.

Невидима къща в Националния парк Джошуа три, Калифорния

 

Този емблематичен дом е известен като Невидима къща и е проектиран от филмовия продуцент Крис Хейнли. Облицованата с огледала къща е с дължината на 22-етажен небостъргач и е построена на парцел от 90 акра.

Разполага с четири спални и пет бани, както и с басейн.

През януари къщата беше обявена за продажба на цена от 18 млн. долара.

JT Luxury Villa, Национален парк Джошуа Три, Калифорния

Airbnb
Airbnb

Този пустинен имот предлага две спални и две банки. Гостите също така имат възможност да наемат допълнителна постройка с капацитет за още четири гости.

Сред удобствата на имота са джакузи, басейн, открито барбекю, вътрешен двор и душ на открито.

Le Moulin Vert - Варен, Франция 

Airbnb
Airbnb

Тази обновена воденица от 13-и век се предлага със собствено воденично езеро и частна река.

Собствениците на жилището твърдят, че то е най-подходящо за семейства, двойки или приятели, но не позволяват настаняване с малки деца или домашни любимци.

“Интериорът е смесица от френско, мароканско, английско и индийско влияние, което подхожда добре на каменните стени на воденица от 13-и век,” се казва в обявата.

Луксозна стъклена къщичка, Уорън, щата Върмонт

Airbnb
Airbnb

Тази малка къща с главозамайваща гледка се намира в сърцето на Зелените планини във Върмонт. Тя е построена по скандинавски дизайн в Естония.

Домът е оборудван с подово отопление и душ. Той разполага с двойно легло, кухня с малък котлон и мини хладлник.

Планински имот, Блу Ридж, Джорджия

Airbnb
Airbnb

Тази хижа в Хайландс хайдъуей в Блу ридж, Джорджия разполага с три спални, стая с двуетажни легла и три бани с тоалетни.

Тя също така е на три нива и разполага с джакузи и огнище, както и игрална зала с машина с играта Mrs. Pac-Man.

Живописен имот в Грас вали, Калифорния

Airbnb
Airbnb

Закътана в историческото миньорско градче Грас вали, Калифорния, тази триъгълна вила разполага с много пространство. Ранчото е построено на площ от 3.25 акра частна земя и разполага с пет спални и 2.5 бани.

Встрани до основната постройка има джакузи, баскетболно игрище, заградена площ за кучета и детска къща върху дърво. Имотът също така е оборудван с голяма маса за хранене на открито.

Shackup Tower, Нова Скотия, Канада

Airbnb
Airbnb

Ако търсите алтернативно място за отсядане, това жилище с една спалня върху дървени подпори е подходящо. Домът е издигнат на около 9 метра над земята и предлага 360-градусва гледка към намиращите се наблизо гори и Атлантическия океан.

Taos Skybox “Stargazer”, Ел Прадо, Ню Мексико

Airbnb
Airbnb

Taos Skybox “Stargazer” разполага с една спалня и една баня и е построена на парцел от 30 акра частна земя. Имотът предлага кухня и интернет.

Жилището е изградено на 2 100 м надморска височина и предлага 360-градусове изглед към долината Таос. 

Unikt designat ekologiskt naturhus, Браланда, Швеция

Airbnb
Airbnb

Тази къща не е свързана към електропреносната мрежа и се намира на брега на планинско езеро. Разполага с три спални и 1.5-бани.

Къщата се намира в Браланда, Швеция, което означава, че гостите имат достъп до обществения плаж на езерото Венерн.

Малка къща ‘Tally-Ho’, Хоусън, Южна Астралия

Airbnb
Airbnb

Този малък дом в Хоусън, Южна Австралия, е построен в периода 2018 – 2019 г. Той разполага с със собствена система от соларни панели и екологична тоалетна.

Собствениците на имота осигуряват на гостите дърва за намиращата се вътре печка за готвене и за огнището навън. Къщата разполага с едно двойно легло в основната спалня и разтегателен диван във всекидневната.

Zion Kolob Canyon, Сидър сити, Юта

Airbnb
Airbnb

Тази къща за гости се намира във функциониращо семейно ранчо на около 15 км от град Сидър сити. Имотът разполага с джакузи, огнище и предлага изглед към планините Канаравил и националния парк Зайъон.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати