Новини Хотели

Стюардеса съветва да слагате обувка в сейфа в хотела да не забравяте вещи

   
Стюардеса съветва да слагате обувка в сейфа в хотела да не забравяте вещи

В бърз 47-секунден клип, споделен в TikTok, стюардесата Естер, която е член на екипа на авиокомпания KLM, споделя „6 хотелски трика  от стюардеса“. Едно от предложенията обаче изглежда доста произволно: поставете обувката си в сейфа на хотелската си стая. 

"Притеснявате се да не забравите нещо от сейфа? Поставете обувката си в него" пише тя, докато показва как го прави.

Не можете да излезете от стаята без обувки, а заедно с тях ще вземете и ценностите от сейфа, пише T+L.

Естер споделя и един от любимите си трикове при пътуване - използване на закачалка, за да придърпате така завесите в хотелската стая, че да си осигурите пълна тъмнина за спокоен и продължителен сън. Той обаче работи само със закачалки, на които има прикрепени щипки.

Стюардесата обяснява още, че ако мултифункционалното ви зарядно устройство не работи, можете да използвате USB кабела на телефона и да го заредите през телевизора на хотела, като го включите в задната му част.

„За какво друго е полезна шапката за душ?“ пита още Естер във видеото си. „Използвайте я като покривало за обувки“ добавя тя, поставяйки я върху мръсните си обувки, преди да ги прибере обратно в багажа си. Що се отнася до последните й два съвета, Естер казва, че можете да използвате шапката за душ и като импровизирана защитна бариера за дистанционното управление, което е прословут носител на вредни бактерии и микроорганизми в хотелските стаи.

И накрая, добавя Естер, не е нужно да използвате ключа от хотелската си стая, за да включите електричеството. Работа ще ви свърши всяка банкова или друга карта, за да останат светлините и климатизацията включени. Съветите на стюардесата явно се харесват на потребителите, тъй като видеото има повече от 48 000 харесвания, които продължават да растат. Тя пуска и нов видеоклип с трикове, който можете да откриете в акаунта й.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати