Новини Транспорт

Ryanair пуска полети от Бургас до Познан за лятото

   
Ryanair пуска полети от Бургас до Познан за лятото

Нискотарифната авиокомпания Ryanair обяви днес нов маршрут от Бургас - Познан (Полша), съобщиха от превозвача. Полетите ще бъдат 2 пъти седмично от април като част от графика за сезон Лято'23. 
Гражданите/посетителите на Бургас вече могат да резервират заслужена лятна ваканция, наслаждавайки се на най-ниските тарифи на Ryanair до най-богатия избор от дестинации.

Обратно българите могат да се възползват от този вълнуващ нов маршрут от Бургас до Познан за Лято'23. Цени и резервации могат да се правят през сайта www.Ryanair.com. 
Алика Голебиовска от Ryanair заяви: „Ryanair има удоволствието да предостави още по-голям избор и стойност на нашите български клиенти с добавянето на този нов маршрут Познан към нашия график за Лято'23, предлагайки на нашите клиенти/посетители в Бургас още по-голям избор за техните летни ваканции на най-ниските цени в Европа. Очакваме с нетърпение да посрещнем клиентите на борда на нашите полети до/от Познан това лято, тъй като Ryanair продължава да предоставя повече полети, свързаност и по-ниски цени от всяка друга авиокомпания за България".

Димо Христов